• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.01.2021

15:22

GROBARI ĆE BITI RAZOČARANI! Partizan ima novac, ali neće dovoditi četvorku!

Partizan

GROBARI ĆE BITI RAZOČARANI! Partizan ima novac, ali neće dovoditi četvorku!

Podeli vest

Aktivni smo na tržištu, doveli smo pojačanje na poziciji jedan, a u ovom trenutku smo odlučili da ne dovodimo po svaku cenu igrača na poziciji četiri", izjavio je sportski direktor KK Partizan Nikola Lončar

Posle dolaska plejmejkera Perkinsa, grobari su verovali u dolazak još jednog kapitalnog pojačanja na poziciji krilnog centra. Ali, razočarao je Lonlar navijače "parnog valjka"

KK Partizan veruje u tim, stručni štab i ostvarenje ciljeva kako u tekućoj sezoni, tako i u godinama koje slede. U tekućoj sezoni, šanse za plasman u plej-of ABA lige nisu izgubljene i Partizan ima obavezu da se za plej-of bori i izbori. Na drugom frontu, u sredu počinjemo Top 16 fazu Evrokupa, sa ambicijom da prođemo u četvrtfinale kontinentalnog takmičenja - rekao je Lončar u saopštenju obavljenom na klupskom sajtu.

Kako je naveo, stručni štab i on kao sportski direktor, aktivno prate stanje na tržištu sa željom da postojeći tim, koji u velikoj meri ima kontinuitet igranja zajedno, dodatno pojača.

Foto: Starsportphoto

Nikola Lončar



Nakon odlazaka Angole, Gordića i Stefana Jankovića, pojačali smo sastav na poziciji jedan dolaskom Perkinsa, dok je u ovom trenutku doneta odluka da se tim ne pojačava igračem koji pokriva poziciju četiri. Želja sportskog sektora nije da se igrač dovodi po svaku cenu kako bi popunio broj, već isključivo ukoliko može da postojeći tim unapredi i donese mu ono što u ovom trenutku nema.

Zbog toga, ostavljamo mogućnost da se u nastavku sezone ipak pojačamo, ukoliko se na tržištu pojavi adekvatan igrač, kaže Lončar.

- Ukoliko to ne bude slučaj, razmotrićemo mogućnost da novac uložimo u neke mlađe igrače koji bi kroz nekoliko sezona mogli da postanu nosioci igre Partizana. Sredstva za dovođenje još jednog igrača su obezbeđena od strane uprave kluba, dok se obaveze prema postojećem sastavu izmiruju blagovremeno - istako je sportski direktor crno-belih.

Foto: Starsportphoto

 



- Igrači koji čine tim Partizana poseduju kvalitet za mnogo veće rezultate od trenutnih i uvereni smo da će ih uz maksimalno angažovanje i posvećenost svojim obavezama ostvariti. Nalazimo se u delikatnom trenutku, ali čvrsto verujemo u svoj izbor i pozitivne rezultate u utakmicama koje slede - zaključio je Lončar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija