• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.01.2021

13:52

IMAMO ŠANSU! Partizan spremio oružje za Francuze!

Partizan

IMAMO ŠANSU! Partizan spremio oružje za Francuze!

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Sašo Filipovski rekao je da njegova ekipa ima šanse da iznenadi francuski Metropolitans ako odigra borbeno i mudro (sreda, 20.45)

Košarkaši Partizana igraju u utorak protiv Metropolitansa u Parizu, meč drugog kola Top 16 faze Evrokupa.

U prvom kolu novoformirane Grupe F, crno-beli su na svom terenu ubedljivo savladali Trento, dok je Metropolitans na gostovanju pobedio Lokomortivu Kubanj.

Očekivanja od ove utakmice su da, pre svega, damo svoj maksimum. Metropolitans je ekipa koja je u prvom kolu iznenadila Lokomotivu, u utakmici koju su odigrali zrelo i jako. Imaju dobru ekipu i pokazali su visok kvalitet. Ako odigramo borbeno i mudro, imamo šansu i možemo ih iznenaditi", rekao je Filipovski za klupski sajt.

Filipovski je naveo da je pred njegovom ekipom izazov "jer u Top 16 fazi nema loše ekipe" i istakao da će crno-beli dati sve od sebe da odigraju na visokom nivou.

Foto: Starsportphoto

Sašo Filipovski

- Francuska ekipa se pojačala sa plejmejkerom Stolom, koji ima brz šut za tri poena, stoga moramo da na njemu odigramo dobru odbranu. Sa druge strane, imaju brze i jake igrače ispod koša, brzi su u tranziciji i napadaju jedan na jedan. Igraju košarku koja je mešavina francuske košarke i sistema igre koji je uspostavio trener Zdovc - rekao je Filipovski.

- Naša šansa je u dobroj odbrani, skoku u napadu, da igramo maksimalno timski i da sve igrače uključimo u igru - istakao je trener Partizana.

I plejmejker crno-belih Džošua Perkins složio se da će ključ biti u odbrani i timskoj igri.

 

Foto: Starsportphoto

 

- Metropolitans je kvalitetan tim koji ima dobre bekove, dobre šutere i s razlogom igraju u Top 16. Ovaj meč je još jedan test za nas, ali mu se radujemo. Ključ za pobedu biće timska odbrana, zajednička timska igra, kroz koju ćemo sprovesti u delo trenerovu strategiju za ovu utakmicu. Moramo da igramo jedni sa drugima i jedni za druge i to će nas dovesti do pobede - rekao je Perkins.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija