• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.01.2021

11:14

ASANO U DRESU SRBIJE AKO DOĐE PIKSI? Japanac bi rado, ali...

Partizan

ASANO U DRESU SRBIJE AKO DOĐE PIKSI? Japanac bi rado, ali...

Podeli vest

Fudbaler Partizana Takuma Asano čuo je naravno da Dragana Stojkovića Piksija, legendu srpskog fudbala, glavnog kandidata za selektora Srbije

- Čuo sam za Piksija u Nagoji, ne poznajem ga, bio sam mali kad je tamo bio i trener. Pročitao sam da bi mogao da postane selektor. Šta da kažem za tu ideju? Ništa!  - kazao je Takuma Asano za Žurnal, a na pitanje da posreduje da se organizuje prijateljski meč Srbija – Japan, kaže: 

- Bilo bi lepo…

Ako dođe Piski, možda vas nagovori da obučete dres Srbije?

Foto: Starsportphoto

Takuma Asano

- Možete da mi završite to da igram za Srbiju? Ne bih imao ništa protiv, mada to nije moguće pošto sam igrao za A tim Japana – kaže Asano kome su jasna FIFA pravila.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija