• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.01.2021

08:38

VELIKE PROMENE U PARTIZANU!  Mijailović otvoreno o stanju u klubu, brukanju, Vujoševiću...

Partizan

VELIKE PROMENE U PARTIZANU! Mijailović otvoreno o stanju u klubu, brukanju, Vujoševiću...

Podeli vest

Prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović najavio je promene i novu strategiju u klubu

Crno-belima ne ide ove sezone, ništa nije po planu, pa čelnici kluba već razmišljaju o planovima za narednu sezonu.

Kada je reč o sastavu tima, biti poptuno drugačija u odnosu na mnoge prethodne. To je najavio prvi čovek kluba Ostoja Mijailović, svestan da sa velikim brojem stranaca, debelo plaćenih, jednostavno ne ide.

- Od sledeće sezone pravimo totalno drugačiju strategiju. Ova sezona je posledica prošle. Još polažemo nade i u ovu. Od sledeće ćemo drugačije. Nećemo da se takmičimo sa ekipama koje imaju neograničene budžete. Vratićemo se našim vrednostima. Promenićemo koncept. Tarlać, Radovanović, Jovanović... Oni su nadošli i imaće šansu sledeće sezone. Nećemo da budemo kao mačka koja juri svoj rep. Izaći ćemo još jači iz ovoga - kazao je Mijailović za Sputnjik.

Dešavalo se i da Partizan izgubi neke neočekivane utakmice. Šta reći za poraze od Borca, te Krke u gostima?

Foto: Starsportphoto

 

- Za te utakmice nema opravdanja, pa i da nismo imali trenera. Neki igrači su kažnjeni, neki će biti kažnjeni. Naš jedan igrač u rosteru ima veću bruto platu od celog rostera jedne od tih ekipa. To je sramota. Znam da su videli sebe u Evroligi pre korone, ali platili smo i mi cenu. Moramo da budemo bolji.

Posle odlaska Gordića i izvesnog odlaska Milera-Mekintajera, nisu dovedene adekvatne zamene, a Mijailović kaže da sportski sektor nije uspeo da nađe prave alternative.

- Sportski sektor nije uspeo da dovede na vreme igrače. Sekli smo ugovor igračima za koje se misli da su remetilački faktor, a nismo doveli pojačanja. Pre svega odluka da odu Gordić i Mekintajer je odluka trenera i sportskog sektora. Nisam ja doneo tu odluku. Uprava tada nije ograničavala sportski sektor da dovedu zamenu. Nismo rekli da nemamo novac. Nego ljudi nisu uspeli da nađu. Videćemo na kraju sezone. Svako će platiti cenu. Nije to ni bitno, nego ko će rešavati te probleme - kazao je prvi čovek Partizana.

Možda će Partizan vratiti Vujoševića.

- Vujoševiću se dugovalo oko 400.000, sada mu se duguje možda 70.000 ili 80.000 evra. Bio je uvek korektan. Da li će se neko od njih vratiti. Uvek možemo o tome da pričamo. Čujem se sa tim ljudima. I sa Obradovićem, Vujoševićem, Kićanovićem, Bodirogom. Da li će se nekada vratiti? Uvek postoji mogućnost. Oni su više Partizan nego ja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija