• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.02.2021

18:54

OD NAS SE OČEKUJE MNOGO, ALI NAM FALE "GROBARI"! Filipovski se pravdao pred duel sa Lokomotivom!

Partizan

OD NAS SE OČEKUJE MNOGO, ALI NAM FALE "GROBARI"! Filipovski se pravdao pred duel sa Lokomotivom!

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Sašo Filipovski rekao je danas da je ekipa svesna da je utakmica protiv Lokomotive u Evrokupu veoma važna i da se nada da će predstojeći meč biti najbolji do sad

- Svesni smo da je ovo vrlo važna utakmica u kojoj je sve moguće i nadam se da će nam ovaj meč biti najbolji do sad, da ćemo ga zbog njegove važnosti, ali i zbog nas samih, igrati na najvišem nivou. Lokomotiva je jaka ekipa, sa dva nova pojačanja, Gosom i Gordonom koji je na prošloj utakmici imao dobar učinak. Igramo protiv ekipe koja poseduje individualan kvalitet, zato očekujem sa naše strane da igramo timski i da se borimo svih 40 minuta, i da kolektivnom igrom u odbrani i napadu damo sve od sebe da zaustavimo jake strane pojedinaca Lokomotive - rekao je Filipovski u najavi utakmice.

Foto: Starsportphoto

Partizan će u sredu dočekati Lokomotivu u četvrtom kolu Top16 faze Evrokupa od 20:30 u hali sportova "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu. 

- Sezona je jako turbulentna i to utiče na sve nas. Znamo da se od nas očekuje mnogo i ne bežimo toga, kao i što mi sami očekujemo mnogo. Zato igrači moraju da ostave sve po strani jer je najvažnija 'čista glava', samopouzdanje i mirnoća. Ova sezona bez publike je veliki udarac za sve timove koji na tribini imaju 'šestog igrača', pa tako i za Partizan. Verujem da bismo neke utakmice uspeli da prelomimo u našu korist uz podršku publike, ali svi igramo u ovim uslovima u kojima nema navijača. Ipak, igramo za naše navijače jer znamo koja su njihova očekivanja i šta je Partizan, zato moramo da nastavimo da se borimo i verujemo u sebe - kazao je Filipovski.

Jedan od najboljih aktera u poslednjem porazu Partizana od Cedevita Olimpije, Ognjen Jaramaz veruje u pobedu svog tima. 

Foto: Starsportphoto

- Znamo šta je ulog u ovoj utakmici i znamo šta moramo da uradimo ukoliko želimo da se plasiramo u Top8. Neće biti lako, Lokomotiva je odlična ekipa, što je i pokazala u Krasnodaru. U odnosu na sastav od pre sedam dana, stigli su Dru Gordon i Najdžel Vilijams-Gos tako da će sutra biti još jači. Ipak, verujem da uz dobru, koncentrisanu igru možemo do pobede - rekao je Jaramaz.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija