• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.02.2021

14:33

SKANDAL! Vuletić brutalno izvređao čelnika Zvezde: Zašto je Terzić i dalje na slobodi?

Partizan

SKANDAL! Vuletić brutalno izvređao čelnika Zvezde: Zašto je Terzić i dalje na slobodi?

Podeli vest

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić skandaloznom objavom na Tviteru prozvao je generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića


Naime, posle hapšenja kriminalne grupe Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja, policija je intervenisala i na stadionima Partizana i Crvene zvezde. 

Jake policijske snage držale su nekoliko sati pod blokadom dva najveća stadiona u Srbji. Policija je bila na "Marakani" iz predostrožnosti, dok je na stadionu Partizana privela jednu osobu, a Velja Nevolja je doveden u prostorije navijača crno-belih na južnoj tribini u pratnji naoružanih specijalaca.

Oglasili su se i sa Marakane. Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović poručio je da cela novonastala situacija ima veze isključivo sa kriminalom, nikako sa sportom.

Vladimir Vuletić je potom potkačio Zvezdana Terzića, generalnog direktora Zvezde.

 - Zašto je onda Terzić, dr Zvezdan i dalje na slobodi? - napisao je Vuletić na Tviteru!

 

 

 

Podsećanja radi, Vuletić je završio u bolnici zbog jednostrane upale pluća, a test na koronu mu je bio negativan. Kako je nedavno rekao doktor crno - belih Sead Malićević stanje se popravlja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
petarmircevic

pre 3 godine

PA TO SE PITA I CELA SRBIJA ,A ON I DALJE NA SLOBODI ,TAJ TERZIC JE BOS NAD BOSOVIMA

hahaha

pre 3 godine

cela Srbija....??? Pa zasto onda imas sve minuse..???

Doca

pre 3 godine

U zatvor sada idu samo prijatelji i drugovi velje nevolje sa kojima sedi u loži.

Leon

pre 3 godine

Čini mi se da je debelu žao Velje nevolje, pa ljudi on im je počasni gost sa derbija.

Popaj

pre 3 godine

Vuleticu Terzic je na slobodi zato sto nije saucesnik kao ti u najvecoj kriminalnoj organizaciji na balkanu na slobodi je zato sto u njegovom klubu nije skrivana najveca banda na balkanu kao sto je u tvom klubu gdje su osijecanje glave tuceni gradjani srbije i gdje je bilo skladiste oruzija i droge,, nemj se ti Vuleticu pitati kako je Terzic na slobodi nego se pitaj kako cete ti i Vazyra ostati na slobodi jer fk partizan i njegova uprava su najveca banda na balkanu a toliko ste nam puta pricai o svom postenju,, a sta je sad??? leglo ste u humskoj najvece bande na balkanu sram vas bilo,,

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija