• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.02.2021

16:15 >> 19:15

/VIDEO/ PARTIZAN ZGAZIO NAPREDAK! Tinejdžer načeo goste, Holender demonstrirao klasu, rezervista Marković stavio tačku!

Partizan

/VIDEO/ PARTIZAN ZGAZIO NAPREDAK! Tinejdžer načeo goste, Holender demonstrirao klasu, rezervista Marković stavio tačku!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana su u Humskoj dočekali Napredak u 20. kolu Superlige Srbije i slavili rezultatom 3:0!

Partizan je sjajno otvorio prolećni deo sezone! Izabranici Aleksandra Stanojevića su sa tri gola u mreži ispratili Napredak u Kruševac!

Crno - beli su ovom pobedom prišli Zvezdi i sada je razlika šest bodova! 

Prvo poluvreme bilo je znatno sadržajnije i zanimljivije. Meč je u 14. minutu lepim golom otvorio mladi Nemanja Jović! Ovo je igraču koji još uvek ima 18 godina bila prva utakmica koju je počeo kao starter! Nema sumnje da je Jović još jedan u nisu bisera beogradskog velikana!

Jedan od najboljih igrača kluba iz Humske, sjajni Filip Holender je povisio na 2:0 golom u 40. minutu! Vredi istaći da su Natho i Asano imali zapažene uloge u prvom delu susreta.

Drugo poluvreme nije obilovalo uzbuđenjima. Napredak se probudio, ali nije imao snage da parira odličnom Partizanu na ovom susretu.

Napredak je najbliži golu bio u 63. minutu, kada je bivši fudbaler Crvene zvezde, Luka Milunović, odlično šutirao i jedini namučio Vladimira Stojkovića.

Aleksandar Stanojević je bio na slatkim mukama jer je imao dugačku i jaku klupu! Živost su svojim ulaskom uneli Suma i Lazar Marković.

Marković je nakon samo deset minuta provedenih u igri, tačnije u 71. minutu, postavio konačan rezultat! Na semaforu je pisalo 3:0, a navijači mogu da budu zadovoljni izdanjem svojih ljubimaca!

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Partizan - Napredak 3:0 (2:0)

Strelci: Jović 14, Holender 40, Marković 71

STADION: Partizana (Beograd)

SUDIJA: Miloš Milanović

PARTIZAN: Stojković – Miljković, S. Marković, Vujačić, Obradović – Zdjelar (od 77. Pavlović), Šćekić (od 61. Jojić) – Asano (od 74. Bajbek), Natho (od 61. Suma), Jović (od 61. Marković) – Holender. Trener: Aleksandar Stanojević.

NAPREDAK: Ostojić – Laban (od 46. Tomić), Milovanović, Marinković, Spremo – Marjanović, Kostić (od 90. Đeković), Kočić (od 74. Zonjić)) – Melunović (88. Milošev), Milunović (88. Bačanin), Čečarić. Trener: Milan Đuričić.

TOK MEČA

KRAJ MEČA! PARTIZAN SJAJNO OTVORIO PROLEĆNI DEO SEZONE!

90. minut - U poslednjim minutima meča Filip Holender je dobio žuti karton

85. minut - Napredak nema snage ili znanja da ugrozi Stojkovića, ali u svakom slučaju od gola Markovića nije bilo uzbuđenja u Humskoj!

 

80. minut - Rutinski i iskusno sada igraju igrači Partizana, može da bude zadovoljan trener Aleksandar Stanojević...

77. minut- Ništa vredno pomena od gola Markovića... Zdjelara je zamenio Lazar Pavlović

74. minut- Bajbek je zamenio Asana, a Kočića u Napretku nekadašnji igrač Partizana Igor Zonjić.

71. minut - GOOOL! Rezervisti na ovom meču su glavni akteri nove promene! Suma je sjajno uposlio Lazara Markovića, a ovaj u maniru iskusnog napadača savladao Ostojića! 3:0

63. minut - Najbolja prilika za Napredak! Prvi put je morao da se pomuči Vladimir Stojković posle sjajnog šuta nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde, Luke Milunovića!

61. minut - Trostruka izmena u Partizanu! Umesto Šćekića u igri je Jojić, Suma je zamenio Natha, a Lazar Marković strelca prvog gola, Nemanju Jovića!

59. minut - Umalo da greška Aleksandra Šćekića košta Partizan! Mladi Srđan Kočić je dobro istrčao, ali je u presudnom momentu slabo šutirao i poslao loptu pored gola!

57. minut - Priridili su nam igrači oba tima uspavanku u uvodnom delu drugog dela susreta.

53. minut - Prvi žuti karton na meču zaradio je Miloš Milovanović zbog prekršaja nad mladim Jovićem.

52. minut - Sporiji početak drugog poluvremena...

Počelo je drugo poluvreme, a gosti su uoči novih 45 minuta izvršili prvu izmenu - umesto Labana u igri je Tomić.

Foto: Starsportphoto

Partizanovi igrači bili su na visini zadatka u prvom poluvremenu

45. minut - Kraj prvog poluvremena! U svlačionice se otišlo sa rezultatom 2:0. Može biti zadovoljan Aleksandar Stanojević i igrom i rezultatom!

Foto: Starsportphoto

Golobradi Nemanja Jović postigao je sjajan prvenac u dresu Partizana

40. minut  - GOOOL! Asano sjajno proigrava Filipa Holendera, koji šalje loptu u dalji golmanov ugao! Ostojić je bio nemoćan! 2:0! 

29. minut- Saša Marijanović je pokušao, nije to bila loša pozicija, ali šut jeste. Otišla je lopta visoko preko gola domaćina. Probudio se Napredak napokon i sada gledamo zanimljiviji meč.

27. minut - Alen Melunović je propustio prvu priliku za Napredak. Lopta je posle njegovog pokušaja glavom završila pored stative gola Partizana.

22. minut - Igrači oba tima sada igraju malo opreznije i mirnije, a od kada je postignut gol usledilo je zatišje... Nadamo se pred buru. Navijači su željni dobre igre i golova.

17. minut -Napredak i dalje anemičan, ne uspevaju gosti da ozbiljnije priprete Vladimiru Stojkoviću...

14. minut - GOOOL! Na debiju u startnoj postavi Partizana, mladi Nemanja Jović doveo je crno -bele u vođstvo! Napadač koji ima i dalje 18 godina je udarcem sa ivice šesnaesterca krunisao lepu akciju u kojoj su učestvovali i Holenderu i Natho.

12. minut -Totalna ofanziva Partizana, ali i dalje jalovo. Sjajno je Obrdović pronašao Natha, koji pokušava glavom, ali Ostojić još jednom bez muke ima loptu u naručju! 

6. minut - Ponovo je Natho imao priliku iz slobodnog udarca, ali je lopta završila u korneru posle šuta Izraelca!

4. minut - Prekršaj nad Asanom na nekih 25 metara od gola, Natho se latio lopte, ali je vrlo loše izveo taj slobodan udarac jedan od najboljih igrača crno - belih. Lopta je završila u rukama čuvara mreže Napretka.

Foto: Starsportphoto

Asano je vrlo često nezaustavljiv...

1. minut - Odmah prilika za Partizan! Asano je bio u dobroj poziciji, ali nije bio težak posao za golmana Ostojića.

UTAKMICA JE POČELA!

17.00. - Vladimir Stojković izašao je na teren sa dva dresa! Raširio je dres Nemanje Stevanovića, drugog čuvara mreže Partizana, koji je danas imao uspešnu operaciju ramena i tako mu pružio podršku!

Foto: Starsportphoto

Stojković je pružio podršku svom zameniku na golu, Nemanji Stevanoviću

16.55. -Ostalo je pet minuta do početka susreta. Partizan, jasno je, ide svim silama na tri boda, a Napredak se nada da može da iznenadi favorita. Zanimljiv podatak je da Partizan protiv Napretka nije sačuvao mrežu na svom terenu na poslednjih 14 utakmica! Dakle više od 17 godina! 

16.16 - Pojavili su se sastavi, a Aleksandar Stanojević je odlučio da od prvog minuta šansu ukaže ofanzivcu Nemanji Joviću.

Partizan će zaigrati u sledećem sastavu:

Stojković – Miljković, S. Marković, Vujačić, Obradović – Zdjelar, Šćekić – Asano, Natho, Jović – Holender.

Sa druge strane, Milan Đuričić se opredelio za ove igrače:

Ostojić – Laban, Milovanović, Marinković, Spremo – Marjanović, Kostić, Kočić – Melunović, Milunović, Čečarić.

16.15 - Dobrodošli na Infermerov lajv blog utakmice Partizan - Napredak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija