• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.02.2021

21:52

RASKOL U PARTIZANU! Direktor stadiona u Humskoj ODBRUSIO Stanojeviću

Partizan

RASKOL U PARTIZANU! Direktor stadiona u Humskoj ODBRUSIO Stanojeviću

Podeli vest

Fudbaleri Partizana su u petak savladali Novi Pazar rezultatom 4:1 u okviru 21. kola Superlige Srbije, ali je najjači utisak sa tog meča ostavilo otežano kretanje igrača zbog jako loših vremenskih uslova

Posle utakmice je trener crno-belih Aleksandar Stanojević besno kritikovao odgovorne za loše stanje terena, tražeći da snose odgovornost.

Ipak, na odgovor nije dugo čekao, pošto mu je dan kasnije odbrusio direktora stadiona Partizana Aleksandar Stepanović.

Njegov oštar odgovor strategu "parnog valjka" prenosimo u celosti.

- Evo sada se vraćam sa terena i nisam mogao da primetim da je teren bio zaleđen. Da budem iskren, to sam uradio i sinoć posle utakmice. Mi smo 24 sata pre početka utakmice aktivirali grejače i oni su radili tri sata pre početka meča.

Malo sam iznenađen izjavom trenera Aleksandra Stanojevića. Hajde da vidimo gde je on to primetio da je teren zaleđen. Možda postoje neki džepovi gde je bio problem, ali mi to nismo videli.

Foto: Starsportphoto

Aleksandar Stanojević

Moramo da budemo svesni da je pre 48 sati padala kiša i da je temperatura naglo pala na minus osam, kao i da se nije bila ispod minus pet. I pored toga mi smo sve uradili da bi teren bio spreman za meč.

Videli smo tragove kopački u zemlji, što nam govori da teren nije bio zaleđen. Nije bilo klizanja ili nekih startova koji su bili uzrokovani lošim stanjem terena. Nema dileme da ćemo razgovarati na ovu temu sa trenerom kako bi nam on ukazao gde je bilo zaleđeno - izjavio je Stepanović za portal "24sedam".

On je objasnio i da grejači u Humskoj moraju da se isključe tri sata pre početka utakmice, jer ne mogu da rade u isto vreme kada i reflektori, pošto bi u tom slučaju trafostanica bila preopterećena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 3 godine

Direktor nije stigao da sredi teren, sredjuje stekove! Njega treba uhapsiti, jos se on oglasava!

Marko

pre 3 godine

Pa postavite jacu trafo stanicu. Majko mila, gde mi to zivimo. Dobro nije rekao da moraju iskljuciti reflektore kako bi bijleri za toplu vodu radili. Uzas na koje grane je Srbija pala. Ma svugde gde zagrebes, samo kriminal i javasluk.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija