• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.02.2021

19:08

SUDIJSKI EKSPERT! Radnik ŽESTOKO oštećen u duelu sa Partizanom!

Partizan

SUDIJSKI EKSPERT! Radnik ŽESTOKO oštećen u duelu sa Partizanom!

Podeli vest

Gotovo je 23. kolo Superlige Srbije, a takmičarsku rundu za nama obeležio je pregršt spornih sudijskih odluka

Sudijski ekspert Zdravko Jokić gostovao je u emisiji na "TV Arena sport" gde je analizu otvorio spornim situacijama sa utakmica Radnika i Partizana. 

Jokić smarta da su Surduličani oštećeni za penal pri rezultatu 0:0, ali da je sudija Čolović morao da svira najstrožu kaznu i crno-belima kada je pitanje pobednika već bilo rešeno. 

- Treba da se dosudi penal, jer je igrač od prvog momenta držan i usporen je. Nije stigao loptu, bila mu je u prostoru, ali je on bio onemogućen u tome - osvrnuo se Jokić na situaciju kada je Makarića vukao defanzivac Partizana, potom se dotakao situacije neposredno pred gol Partizana za 1:0.

Foto: starsport

- Po meni je ovo dosta blago, ali zavisi od kriterijuma sudija. Ali interesantno je da ovde dosuđuje, a tamo gde je ruka bila jača ranije, to nije dosudio.

Za penal na ovom duelu oštećen je i Partizan i to u 73. minutu kada je Aleksandar Miljković dobio udarac. 

Foto: Starsportphoto

- Sudija je morao da dosudi kazneni udarac za Partizan, imao je odličan položaj i vidi se da je igrač Radnika prvo udario nogu pa tek onda loptu.

Ekspret se nakon toga dotakao situacija sa mečeva Vojvodina - Mladost i Spartak - Crvena zvezda, a kako Jokić kaže nije bilo osnova za penal ni u nadoknadi vremena u Lučanima, ali ni posle kornera Veljka Nikolića u Subotici. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
jugoslav

pre 3 godine

Jedan od najgorif sudija je sudijski konsultant na areni,pitajte ga na kom stadionu je plakao zbog ,,dobrog" sudjenja i odakle ga milicija izvodila 3 sata posle utakmice!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija