• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.02.2021

13:38

STANOJEVIĆ RAČUNA NA GVINEJCA!  Suma u sastavu, a o OVOME će pričati samo sa igračima!

Partizan

STANOJEVIĆ RAČUNA NA GVINEJCA! Suma u sastavu, a o OVOME će pričati samo sa igračima!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana ostvarili su 12 uzastopnih pobeda u svim takmičenjima i nadaju se da će nastaviti trijumfalni niz i protiv Inđije (petak, 13 časova )

Partizan je upisao četiri pobede u 2021. godini, a trener crno - belih, Aleksandar Stanojević, kaže da ih očekuje specifično gostovanje u Inđiji. 

- Generalno Inđija ima specifičan stadion, manji teren i specifično je igrati tamo. Ne bih ulazio u te stvari po pitanju terena, mi u svaki meč ulazimo s respektom i više razmišljamo o tim nekim našim stvarima, pre nego o onome na šta ne možemo da utičemo - kaže Stanojević.

Foto: Starsportphoto

Stanojević upozorava na specifično gostovanje...

On je otkrio kakva je kadrovska situacija...

- Znamo da Zdjelar ima koronu, Urošević je van stroja zbog bolesti, imamo Brežančića i Lutovca koji imaju sitnih problema. Svi ostali su zdravi. Vezano za Sumu, mislim da je direktor Iliev dao izjavu o tome, ja se naslanjam na tu Ivicinu priču. Što se mene tiče, biće u protokolu, važan je igrač za nas i drago mi je kada je s nama. Tako da, biće u sastavu za tim, sad videćemo gde- rekao je šef struke Partizana.

On nije želeo da kaže odakle preti najveća opasnost u timu Inđije, ali jes rekao da su  u nečemu opasniji nego što su bili.

- Odakle preti opasnost ću reći samo svojim igračima. Kad god pričam šta je najveća opasnost, to nam se desi na meču. Tako da ću ovaj put pričati o tome sa momcima. Što se tiče prekida, Strahinja Pandurović je između ostalog zadužen i za prekide. Sve sam to njemu prepustio i on to radi na svoj način. Za sada je to sve dobro, malo više posvećujemo pažnju prekidima u poslednje vreme - kaže Stanojević  i dodaje:

Foto: Starsportphoto

Stanojević zna odakle preti opasnost...

- Ne plašim se nikad, ali sam oprezan. Uvek kažem da sam gledao njihove utakmice sa Zvezdom i na Zvezdinom stadionu kad su vodili do pet minuta pred kraj. Oni su agresivna ekipa i bore se za opstanak. Oprezni smo, sve smo njihove utakmice ispratili- zaključio je Stanojević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija