• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.02.2021

13:53

CRNO-BELI KREĆU NA TEŽAK PUT! Filipovski zna šta je ključ za dobar rezultat

Partizan

CRNO-BELI KREĆU NA TEŽAK PUT! Filipovski zna šta je ključ za dobar rezultat

Podeli vest

U meču protiv Zadra daćemo sve od sebe da izvučemo maksimum iz onoga što imamo, izjavio je trener košarkaša Partizana Saša Filipovski

Crno-beli će sutra od 17 sati u dvorani "Krešimir Ćosić" igrati protiv Zadra u 19. kolu ABA lige, odakle će produžiti za Italiju, na meč 5. kola Top 16 faze Evrokupa, gde će se sastati sa Trentom 3. marta.

Iako opterećeni velikom brojem povreda, crno-beli kreću na put sa željom da ostvare dve pobede.

- U narednom meču ćemo dati sve od sebe da izvučemo maksimum iz onoga što imamo. Zadar ima veliku širinu u napadu i igrače koji dobro pogađaju za tri poena. Četvorke su pokretljive i brze, tako da imaju dosta kreatora i igrača za igru 1 na 1. Ekipa Zadra već godinama igra široko i brzo na otvorenom terenu, uz dosta šuteva iz kornera. Na utakmici će biti važna naša osnova igre, koliko dobro ćemo uspeti da odbranimo 1 na 1 pikenrol, kako ćemo puniti reket, zatvarati spoljne igrače na skoku i braniti kontranapad - rekao je Filipovski za klupski sajt.

Krilni košarkaš crno-belih Nemanja Dangubić je očekuje težak meč u Zadru.

- Očekuje nas teška utakmica protiv Zadra koji je veoma neugodna ekipa sa kvalitetnim igračima u rosteru. Igraju dobro, pogotovo na svom terenu, tako da ćemo morati da damo svoj maksimum kako bismo došli do pobede - poručio je Dangubić.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija