• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.02.2021

20:08

NOVI TEŽAK PORAZ PARTIZANA! Crno-belima predstoji borba za opstanak /ANKETA/

Partizan

NOVI TEŽAK PORAZ PARTIZANA! Crno-belima predstoji borba za opstanak /ANKETA/

Podeli vest

Košarkaši Partizana doživeli su novi težak poraz, ne rezultatski, već psihički, pošto su posle produžetka pali u Zadru

Zadar je rezultatom 96:94 srušio crno-bele, koji sada moraju da se spreme za borbu za opstanak u ABA ligi.

Iako Partizanova sedma pozicija na tabeli deluje bezbedno, sve ekipe koje se nalaze iza "parnog valjka" imaju samo za nijansu slabiji skor.

Partizan je u seriji od pet poraza u regionalnoj ligi i sa skorom 7-11 bi mogao da se grčevito bori za opstanak do kraja sezone.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Crno-belima je ostalo da odigraju još šest mečeva u sezoni, a rivali će im biti Cibona, Crvena zvezda, Mornar, Mega, Krka i Split, od čega će strani timovi dolaziti u Beograd, a Partizan će gostovati Zvezdi i Megi.

Na ruku Partizanu ide to što se Primorska više ne takmiči u ABA ligi, pa niko neće direktno ispasti iz lige, ali će 13-oplasirana ekipa igrati doigravanje sa drugim timom ABA 2 lige.

Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija