• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

02.03.2021

11:21

PODRŠKA PARTIZANU STIZAĆE OD GROBARA! Crno - beli žele da obogate atmosferu!

Partizan

PODRŠKA PARTIZANU STIZAĆE OD GROBARA! Crno - beli žele da obogate atmosferu!

Podeli vest

Fudbalski klub Partizan najavio je da je u saradnji sa medijskim partnerom Arenom sport pokrenuo zvučnu platformu koja simulira prisustvo navijača na stadionima

Direktor marketinga FK Partizan Predrag Vujović rekao je da klub želi da obogati atmosferu prenosa svojih utakmica i da se tako pridruži evropskim i svetskim standardima, dok ne bude moguće prisustvo navijača na stadionima zbog pandemije kovid-19.

- Sama ideja o primeni zvučnih efekata tokom utakmice postoji od početka sezone, a realizovana je kada su se stvorile i tehničke mogućnosti da ideju sprovedemo u delo- rekao je Vujović.

Foto: Starsportphoto

Igračima će sada biti znatno lepše da igraju...


Zvučni efekti će na stadionu biti pušteni već ovog utorka, kada Partizan od 16 časova u Humskoj igra protiv Vojvodine.

Partizan se odlučio na taj korak po uzoru na utakmice koje se igraju u Ligi šampiona i Ligi Evropa, a Vujović je rekao da se u klubu nadaju da će fudbalska publika, posebno Partizanova, u tome uživati kao što uživa u igri svojih igrača.

Glavni i odgovorni urednik televizije Arena sport Ivan Radulović rekao je da Arena Sport na ovaj način nastavlja modernizaciju svog programa.

Foto: Starsportphoto

Prenosi iz Humske će biti uzbudljiviji i dočaraće atmosferu pre korone...


- Aktiviranjem različitih opcija tokom prenosa, gledaoci će imati osećaj da je publika prisutna na stadionu kroz konstantno navijanje, odnosno huk sa tribina, dok će se efekti razlikovati u zavisnosti od dešavanja na utakmici, odnosno da li su u pitanju šansa, postignuti gol i slično- naveo je on.

On je rekao da se uvodjenje zvučnih efekata planira i na utakmicama drugih klubova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija