• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.03.2021

14:40

ASANO OTKRIO ZAŠTO PARTIZAN POBEĐUJE! Duh, borba i zajedništvo!

Partizan

ASANO OTKRIO ZAŠTO PARTIZAN POBEĐUJE! Duh, borba i zajedništvo!

Podeli vest

Fudbaler Partizana Takuma Asano izjavio je da je srećan što tim postiže dobre rezultate


Crno-beli su u 25. kolu Superlie u Humskoj pobedili Vojvodinu (2:0) za 13. prvenstveni trijumf u nizu, a Asano je bio strelac oba gola.


- Veoma sam srećan, ali prvenstveno zbog tima i rezultata koje postižemo. Ništa ne znači ako ja dam dva gola i budem igrač utakmice, a mi tu utakmicu izgubimo. Ponosan sam što timski guramo dalje i ostvarujemo pobede. Srećan sam, naravno i zbog svoje porodice koja sve prati - rekao je Asano za klupski sajt.

Foto: Starsportphoto

 


Vojvodina je dobra ekipa sa kojom se uvek namučimo kada igramo, a znamo da smo beležili loše rezultate u Novom Sadu i izgubili trofej Kupa u Nišu, kaže Asano.

- Vojvodina je i dalje odličan tim, a pobedili smo jer je ovo sada drugačiji Partizan. Šef nas uči da sa jedne strane budemo "skromni“, nikome se ne preti, da gledamo samo sebe i da imamo cilj ka kome idemo. Svaka utakmica, svaki tim u ligi je za nas najvažniji. Pitanje je samo da li je nešto lakša ili teža prepreka. Ali, svi vole da pobede Partizan, to se vidi i na prijateljskim utakmicama, a kamoli u prvenstvenim. Naše je da budemo u formi, slušamo i budemo svi za tim. Duh, borba i zajedništvo krase ovaj tim - zaključio je Asano.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija