• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.03.2021

23:11

OSEĆAM DEPRESIJU DOK GLEDAM PARTIZAN! Vujošević razočaran i tužan zbog crno-belih!

Partizan

OSEĆAM DEPRESIJU DOK GLEDAM PARTIZAN! Vujošević razočaran i tužan zbog crno-belih!

Podeli vest

Legendarni košarkaški trener Duško Vujošević gde god se pojavi privlači ogromnu pažnju

Jedan od najvećih stručnjaka u Evropi dotakao se u intervjuu za "Sputnjik" akteulne situacije u Partizanu. 

- Ja sam proveo život u Partizanu, volim ga. I neke dugove koji su još ostali pretvorili u rate. Ima i problema i u finansijskom delu. Dosta toga je uslovljeno krajem prošle sezone. Pokazalo se da je bio dobar potez da se igra u Areni. U sportu se nikada ne zna, ali je pošteno reći da bi barem na jednom takmičenju, da li kroz ABA ligu ili Evrokup, gde je imao domaći teren, korektno bi bilo pretpostaviti da bi Partizan kroz jedan od ta dva puta postao evroligaš. To bi verovatno ostavilo i tog trenera u klubu. O nekim drugim kvalitetima neću da pričam, ali je kao trener dobar. I jako zaslužan za uspehe prošle sezone. A i sve greške u selekciji su tovarili teg na leđima što se para tiče. I kada je sezona tako završena kako jeste, ona je uslovila ovu sezonu kakva je rekao je Vujošević. 

Foto: Starsportphoto

Iako rezultati nisu kao što je očekivano, a crno-beli ređaju poraze Duško Vujošević se do utakmice sa Trentom nadao i verovao u preokret.

- Sve do utakmice sa Trentom sam se nadao da bi Partizan osvajanjem prvog mesta u grupi imao šansu da sezonu ipak, koliko-toliko spase. Ali, prvi put sam gledajući Partizan osetio da sam depresivan i da nema nade. Pobede i porazi su stvar navike. Imam mišljenje, ali ne bih velikom kritikom da dodajem... Situacija je neodbranjiva. Ima više problema, neki se nisu videli dok su bile pobede, ali su postojali. Tužan sam i jeste to tužno, ali Partizan je tigar - istakao je on. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija