• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

08.03.2021

20:33

PRED MEČ ODLUKE! Trifunović veruje u prolaz u četvrtfinale Evrokupa

Partizan

PRED MEČ ODLUKE! Trifunović veruje u prolaz u četvrtfinale Evrokupa

Podeli vest

Košarkaš Partizana Uroš Trifunović rekao je danas da svi u ekipi veruju da mogu da pobede Metropolitan potrebnom razlikom kako bi se plasirali u četvrtfinale Evrokupa

- Nema šta, utakmica je biti ili ne biti. Ako zbir razlike bude 19 proći ćemo, jedino nam je to u glavi i za to se spremamo. Nije lako psihički kada se uđe u seriju poraza. Ovi porazi su nas malo psihički spustili, ali svi ovde verujemo da možemo da dostignemo tih 19 razlike i idemo ka tome - rekao je Trifunović za klupsku televiziju.

Košarkaši Partizana igraju u sredu od 20.30 protiv francuskog Metropolitana na neutralnom terenu u Ljubljani, utakmicu poslednjeg šestog kola Top 16 faze Evrokupa.

Crno-beli su zakomplikovali sebi situaciju porazom od Trenta u prošlom kolu. Sada im je za prolaz u četvrtfinale potrebno da pobede Metropolitan ali i da Lokomotiva pobedi Trento, a da te dve pobede u zbiru budu sa 19 poena razlike.

Foto: Starsportphoto

Uroš Trifunović u akciji

Ako Trento pobedi Lokomotivu, Partizan bi morao da dobije Metropliten sa više od 17 razlike kako bi prošao dalje.

Partizan je u seriji od šest poraza u ABA ligi, a u subotu je posle produžetka izgubio od Cibone u Beogradu. Trifunović je bio najbolji igrač Partizana sa 20 poena.

- Drago mi je što sam odigrao dobro i iskoristio minute, ali mi je mnogo krivo što smo izgubili. Nadao sam se da ćemo da pobedimo pogotovo mojom dobrom partijom - dodao je Trifunović.

Trener Partizana Saša Filipovski najavio je razgovor sa upravom posle loših rezultata, a spekuliše se da će napustiti klub.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija