• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.03.2021

15:41

MIJAILOVIĆ PORUČIO! Momci su dali sve od sebe! BOLE ME PORAZI! Sledeće nedelje imenovaćemo sportskog direktora!

Partizan

MIJAILOVIĆ PORUČIO! Momci su dali sve od sebe! BOLE ME PORAZI! Sledeće nedelje imenovaćemo sportskog direktora!

Podeli vest

Nije Partizan uspeo da savlada Metropolitan, ni da spasi sezonu! Mnogo je pitanja, navijače boli ono što vide, a predsednik crno - belih, Ostoja Mijailović dao je odgovore na neka od pitanja koja sve zanimaju

Od starta takmičenja košarkaši Partizana igraju promenljivo, po principu toplp - hladno, pa se ulazak među osam najboljih u Evrokupu sveo na  40 minuta protiv francuskog tima!

Predsednik trofejnog srpskog, Ostoja Mijailović, tima istakao je koliko mu je žao zbog toga...

- Sigurno da nam je žao što nismo u plej-ofu Evrokupa koji smo postavili kao jedan od ovosezonskih ciljeva. Ali, iskreno ne možemo biti nepošteni i reći da je prilika propuštena samo u pomenutom duelu u koji smo ušli bez trojice visokih igrača, sa trojicom juniora. Mislim da smo dobro odigrali meč, da su momci do poslednjeg zvuka sirene dali sve što je do njih- kaže za Mozzart Sport  Mijailović.

Foto: Predrag Milosavljević

 

Dotakao se i bliske prošlosti... 

- Znam da ljudi vrlo rado izvlače paralele između dve sezone, ali često zanemarujući nekoliko važnih činjenica. Prva je da smo nenadano ostali bez trenera koji je odlučio da promeni sredinu, a druga da smo upravo na njegovu inicijativu sa većinom igrača produžili ugovore. Pokazalo se da se oni nisu uklopili u filozofiju novih trenera kojima je, ako ćete iskreno, bio značajno smanjen manevarski prostor, jer je sastav praktično već bio popunjen po želji prethodnika. Sve to, uz prošlogodišnji prekid sezone koji nam nije dozvolio da rezultatski, pa i finansijski, materijalizujemo uspehe, uticao je da ove takmičarske godine budemo lošiji. Ali, nismo dozvolili da ta rezultatska posrtanja utiču na stabilnost kluba.

Foto: Starsportphoto

Predsednik Partizana ne krije da žali zbog loše sezone

Zna Mijailović da navijače najviše bole porazi.

- I mene bole. Ali i kad boli ne treba ulaziti u paniku, već realno sagledati situaciju. Već sam rekao o problemima koje nam je nanela pandemija. Ali, nismo želeli da nam taj prekid sezone nanese udarac kao svojevremeno Nolan Smit... Da ne pričam koliko se dugova prema igračima vuklo. Prošle sezone smo se 'rastegli' koliko smo mogli, od Parahovskog, Mekadua... Sve smo to sanirali i nastavili dalje, ali i nastavili da ulažemo u mlade. I ne sumnjam da će se to isplatiti, ne gledamo samo iz finansijskog ugla, već i rezultatskog... Već sledeće nedelje ćemo imenovati sportskog direktora. Neću o imenu. Najvažnije je da su se klupska i njegova filozofija poklopile. Siguran sam da ćemo uspeti.

Foto: Starsportphoto

 

Cilj zgledao daleko, ali nije nedostižan...

- Vratite se skoro četiri godine unazad. Setite se šta su o meni pričali, ali i koji smo mi plan izneli... Nisu verovali da ćemo doći do Evrolige. Bili smo na pragu koji nismo prešli. Ne našim greškama. Jednostavno bila je viša sila. Ali, nismo klonuli. Nastavili smo da radimo... Tako je i sada...- zaključio je Mijailović.

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija