• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.03.2021

20:47

/ANKETA/OCENE/ PARTIZAN PUCA OD SAMOPOUZDANJA! Mogu li crno-beli da režiraju novu DRAMU u borbi za titulu?

Partizan

/ANKETA/OCENE/ PARTIZAN PUCA OD SAMOPOUZDANJA! Mogu li crno-beli da režiraju novu DRAMU u borbi za titulu?

Podeli vest

Fudbaleri Partizana savladali su Zlatibor sa 5:1 (3:0) i tako upisali 17. vezani trijumf u svim takmičenjima

Partizan iz kola u kolo deluje sve ozbiljnije i sigurnije. Danas izabranici Aleksandra Stanojevića nisu ništa prepustili slučaju, već su meč sa Zlatiborom rešili već posle pola časa igre

Foto: Starsportphoto

Partizan je vezao 17. pobeda i deluje sve više preti Zvezdi u borbi za titulu. Mogu li crno-beli da unesu neizvesnost u šampionsku trku u Srbiji?

Anketa

Ocene: 

Vladimir Stojković 5 - Jedini pokušaj Zlatibora koji je valjao završio je u njegovoj mreži. Istina, teško je golmanu da zadrži koncentraciju, ali utisak je da čuvar mreže njegovog kalibra mora da zaustavi udarac sa 40 metara udaljenosti. 

Marko Živković 7 - Pokazao je Živković zašto je Partizan rešio da ga vrati. Igrao je bek crno-belih na visokom nivou uprkos lošem terenu u Humskoj. U prvom poluvremenu uputio je Živković i dva lepa udarca sa distance, ali ga je stativa sprečila da postigne gol. 

Svetozar Marković 6,5 - Nije bilo mnogo toga da se ocenjuje, ali nije red da ostane bez ocene. Navikli smo na dobra izdanja štopera crno-belih, a tako je bilo i večeras. 

Igor Vujačić 7 - Možda je Stanojević razbudio Jojića i Obradovića, od Asana napravio ubojito krilo, ali je Vujačić definitivno najveći dobitak trenera Partizana! Komandant odbrane i osigurač vazdušnog prostora iznad stadiona Partizana. Podjednako opasan i posle prekida, pravo blago crno-belih!

Slobodan Urošević 7 - Vratio se Urošević u startu postavu Partizana i odigrao meč u skladu sa renomeom. Ponovo je pretrčao mnogo, pretio i u napadu, ali odbrana nije ispaštala. Golu finišu meča kao nagrada sa dobru partiju, videlo se da mu je mnogo značilo. 

Aleksandar Šćekić do 75. minut 6,5 - Nije ovo utakmica u kojoj Šćekić može da pokaže šta sve zna. Progutao je vezni red Zlatibora, ali rival crno-belih nije bio raspoložen za nadigravanje, te nije bilo mnogo posla za stamenog Crnogorca. 

Bibras Natho do 45. minuta 7,5 - Mađioničar sa loptom! Kada odluči da ode iz Partizana mnogo će Partizan izgubiti, namesto gol Asanu, a potom i pogodio sa bele tačke. Promenom strane razbijao je odbranu Zlatibora.

Miloš Jojić do 66. minuta 7 - Sve bolje i bolje izgleda nekadašnji "vunderkind" iz Partizanove omladinske škole. Prekidi sve čistiji, sa loptom sve sigurniji, čini se da će biti ozbiljan adut Partizana do kraja sezone, ali i u kvalifikacijama za evropska takmičenja. 

Takuma Asano do 45. minuta 7,5 - Školska partija vihornog Japanca. Kao šilo je prolazio kroz gustu odbranu Zlatibora i tražio prostor između linija. Genijalno iskoristio pas Bibrasa Natha i zasluženo odmarao u drugom poluvremenu. 

Foto: Starsportphoto

Nemanja Jović 7,5 - Novi biser i zlatna koka crno-belih je talentovano krilo iz Zvornika! Gol u 21. minutu dao mu je samopouzdanje, iznudio je i penal za Partizan i bio stalna pretnja za Sevića. 

Filip Holender do 45. minuta 6,5 - Nije bilo mnogo prostora za njegove kvalitete večeras. Zlatibor se nisko branio, a reprezentativac Mađarske nije centarfor koji skok igrom mnogo ugrožava gol rivala. Najbolji potez na meču je puštena lopta za Asana koja je prethodila drugom golu crno-belih. 

Aleksandar Lutovac od 45. minuta 5,5 - Tanko, morao je nekadašnji fudbaler Rada mnogo više da pokaže protiv objetkivno mnogo slabijeg rivala. 

Sejduba Suma od 45. minuta 5,5 - Slična situacija kao sa Lutovcem, ali je Gvinejac bio i nepotrebno nervozan. 

Žan Kristof Bajbek od 45. minuta 7 - Pola ocene više za trud! Biće potreban ovako agilan Bajbek Partizanu u nastavku trke za Crvenom zvezdom. Raspoložen za igru, kao nagrada za veliku borbu bio je gol u 73. minutu. 

Saša Zdjelar od 66. minuta bez ocene - Premalo vremena za konkretan učinak. 

Lazar Pavković od 75. minuta bez ocene - Premalo vremena za konkretan učinak. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija