• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.04.2021

18:26

NOŽ U LEĐA! Miljenik PARTIZANOVACA oblači CRVENO-BELO! Šta će GROBARI reći na ovo?

Partizan

NOŽ U LEĐA! Miljenik PARTIZANOVACA oblači CRVENO-BELO! Šta će GROBARI reći na ovo?

Podeli vest

Bivši košarkaš Partizana Džok Lendejl jedna je od meta Olimpijakosa za narednu sezonu

Po pisanju "Delfi.lt" Lendejl bi naredne sezone mogao da obuče dres Olimpijakosa koji je spreman da mu ponudi dvogodišnji ugovor. 

Foto: Starsportphoto

Kako ističe ovaj izvor, u Olimpijakosu su svesni da je Lendejlov prioritet da ode u NBA ligu, ali isto tako su spremni da mu ponude jak ugovor i privole ga da obuče crveno-beli dres! 

Lendejl je u Evropi nastupao za Želgiris, ali i Partizan. Poznato je da je Olimpijakos "bratksi" klub Crvenoj zvezdi, najvećem rivalu crno-belima, te je pitanje kako će na ovo reagovati "grobari". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Venik

pre 3 godine

Sta lupetate kakav noz u ledja covek otisao iz Partizana i iz nase kosarke.

Božo

pre 3 godine

Ko je ovdje glup...čini mi se jako glupo pisanje novinara...ovo je kao raspirivanje vatre....mržnje.... Od pantivjeka su igrači iz Partizana prelazili u Zvezdu i obrnuto...u tome je i bila draž i vatra ali ovo što čitam danas juče i prekjuče...ide na dušu pisaca ovakvih tekstova...još je otišao tako dalje do Grčke i do njihovih crveno belih.... Ima li te bože

NA DANAŠNJI DAN PARTIZAN JE POKORIO EVROPU! Od ovih reči se i sada ježi telo...
Partizan

NA DANAŠNJI DAN PARTIZAN JE POKORIO EVROPU! Od ovih reči se i sada ježi telo...

Čuveni 16. april 1992. godine... Svega četiri sekunde, delilo je tada moćni Huventud od titule prvaka Evrope. Par trenutaka pre ključnog momenta, Slaviša Koprivica je dodao loptu Aleksandru Saši Đorđeviću koji je stigao na protivničku polovinu terena, uputio šut vredan tri poena, šut vredan titule prvaka Evrope! Šut vredan ulaska crno-belih u istoriju!

16.04.2021

10:06

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija