• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.04.2021

15:12

STANOJEVIĆ SA KLINCIMA U NOVOM SADU! Zaslužili su šansu i dobiće je! Oprezni smo

Partizan

STANOJEVIĆ SA KLINCIMA U NOVOM SADU! Zaslužili su šansu i dobiće je! Oprezni smo

Podeli vest

Fudbaleri Partizana u četvrtak gostuju Proleteru u Novom Sadu (16.55) u 34. kolu Super lige Srbije

Trener Partizana kaže da je njegova ekipa izuzetno oprezna pred gostovanje Proleteru.

- Proleter je promenio trenera, u poslednje vreme nisu bili u dobroj formi iako su bili stabilni tokom većeg dela sezone. Oprezni smo, znamo kako smo ih pobedili u prvom delu sezone - kazao je Stanojević.

Crno-belima neće moći da pomogne Ivan Obradović, koji je polomio šaku i neko vreme neće biti u timu.

- Obradović je odigrao dobro poslednji meč. Povreda šake je problem jer on treba i aute da izvodi. Ne znam kakav će mu biti oporavak. Brežančić nije u ritmu, neki period nije trenirao. Kad bude u ritmu, biće u konkurenciji. Urošević je konstantan, 100 odsto verujem u njega i on to zna. Za Banjaka sam rekao da će dobiti šansu uskoro i ide u tom pravcu. Bajbek nije u konkurenciji. Natho i Asano su tu, Suma je i dalje povređen.

Foto: Starsportphoto

 

Šansa za mlade

Strateg crno-belih jasno poručuje da će mlađi fudbaleri dobiti svoje šanse protiv Proletera posle dobrih igara protiv Spartaka.

- Uvek ću dati šansu mladim igračima. Na njima je da li će je iskoristiti. Pošto su je iskoristili, daćemo im sada već protiv Proletera šansu. Nad Štulićem je protiv Spartaka bio penal, Lazar Pavlović je postigao gol, Jović igra konstantno dobro. Želim da vidim koliko mogu da nose igru Partizana. Za sada zaslužuju šansu i dobiće je.

U četvrtak žreb

U četvrtak će biti održan žreb kojim će se odlučiti da li će Partizan ili Crvena zvezda biti domaćin finala Kupa Srbije.

- Voleo bih da je na neutralnom treerenu, ali postoje procedure kojima se ljudi bave, tako da poštujem bilo koju odluku. Ne bih pravio priče oko toga. Kako bude, biće. Srećni smo što smo u finalu Kupa i što smo pobedili sve superligaše na putu do finala - poručio je Aleksandar Stanojević.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija