• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.04.2021

19:46

NOVA BOMBA NA TOPČIDERSKOM BRDU! Još jedan bivši REPREZENTATIVAC oblači dres "VEČITIH"!

Partizan

NOVA BOMBA NA TOPČIDERSKOM BRDU! Još jedan bivši REPREZENTATIVAC oblači dres "VEČITIH"!

Podeli vest

Bivši srpski reprezentativac Ljubomir Fejsa jedna je od želja uprave Partizana za naredni prelazni rok

Prema saznanjima "Mozzart sporta" iskusni vezista označen je kao meta u narednom prelaznom roku za viceprvaka Srbije. Ipak, u Humskoj su oprezni sa pričama o veznjaku koji ima aktivan ugovor sa Al Ahlije.

Fejsa je "vezan" ugovorom do juna 2022. godine, a u Saudijskoj Arabiji prima ogromne pare - 1.800.000 evra po sezoni. Problem predstavlja činjenica da se u arapskom svetu često dešavaju kašnjenja sa platom što bi moglo da otvori vrata Partizana. 

Foto: Starsportphoto©

Uz to, Fejsu je u Al Ahli doveo Vladan Milojević koji je napustio Džedu, a pitanje je koliko bi iskusni vezista voleo da ostane u klubu bez trenera koji ga je i doveo. 

Fejsa se uklapa u profil igrača kakvog Partizan traži ukoliko ovog leta proda Sašu Zdjelara i, prema najavama, rastane se se sa Bibarsom Nathom. 

Pored Partizana na povratku "srpskih sinova" radi i Crvena zvezda koja je na pragu tri ogromna pojačanja!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija