• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.04.2021

19:49

/OCENE/ANKETA/ STANOJEVIĆ MEŠAO KARTE I NAŠAO DOBITNU KOMBINACIJU! Da li crno-beli mogu do TITULE u Kupu?

Partizan

/OCENE/ANKETA/ STANOJEVIĆ MEŠAO KARTE I NAŠAO DOBITNU KOMBINACIJU! Da li crno-beli mogu do TITULE u Kupu?

Podeli vest

Partizan je u okviru 34. kola Superlige Srbije pobedio Proleter 3:1

Fudbaleri Partizana, pobedili su Proleter u 34. kolu Superlige Srbije rezultatom 3:1.

Trener Aleksandar Stanojević, izveo je kombinovani sastav. Priliku je dao Štuliću, Banjaku, Štuliću i Joviću.

Crno - beli su poveli u 18. minutu. Nakon centaršuta Jojića, Svetozar Marković je sjajno skočio i zatresao mrežu Vasiljevića. Pokazali su crno - beli da su im prekidi najveći adut.

Sredinom drugog poluvremena, Natho je odložio loptu petom do Lazara Markovića koji je imao vremena da se namesti, a lopta se od stative odbila u  gol.

Samo dva minuta kasnije, velika greška Banjaka, koju je materijalizovao Mirosavljev.

Strepeli su crno - beli, a onda fantastičan prodor Asana po desnoj strani. Loptu je prosledio do Natha na drugoj stativi koji je sačekao Jojića iz drugog plana, a ovaj pogodio praznu mrežu.

Partizan će sezonu završiti na drugom mestu, a u narednim utakmicama, pokušaće da tempiraju formu za finale Kupa Srbije koje se igra 25. maja na stadionu ,,Rajko Mitić''.

OCENE:

Aleksandar Popović (6) - Dobio je priliku usled povreda Vladimira Stojkovića i   . NIje imao priliku da se dokaže usled malog broja šuteva igrača Proletera. Primio je jedan gol posle velike greške Banjaka i Svetozara Markovića. Korektna partija mladog golmana.

Makji Banjak (5,5) - Na ovom meču je pokazao zašto nije u planovima Aleksandra Stanojevića. Imao je nesigurnih intervencija, a direktno je kriv za primljen gol crno - belih.

Svetozar Marković (8)- Skrenuo je loptu u sopstvenu mrežu nakon nespretne intervencije Banjaka, ali je postigao fantastičan gol i pokazao da mu je skok igra najveći adut.

Aleksandar Miljković (7) - Sjajno je odigrao utakmicu. Imao je i ofanzivnih zadataka, a veliku priliku je propustio u 21. minutu.

Slobodan Urošević (6,5) - Korektna partija.

Aleksandar Šćekić (6) - Prosečna partija.

Miloš Jojić (8,5) - Fantastična partija posle dugo vremena. Asistirao je kod prvog gola i postigao treći za svoju ekipu, a bio je konstantna pretnja po gol Proletera.

Foto: Starsportphoto

 

Filip Stefanović (5) - Nije imao priliku da se dokaže. Zamenio ga je Asano u 59. minutu.

Strahinja Pavlović (5,5) - Zamenio ga je Natho u 59. minutu. Odigrao je ispod svog proseka.

Nemanja Jović (6,5) - Pokazao je da je pred njim budućnost. Odlično je povezivao redove. Zamenio ga je Lazar Marković u 59. minutu.

Nikola Štulić (5) - Nije imao konkretnih prilika. Zamenio ga je Holender u 59. minutu.

Takuma Asano (7,5) - Ušao je u 59. minutu zamenivši Filipa Stefanovića. Odlično je iskoristio svojih pola sata. Imao je fantastičan šut, učestvovao je kod trećeg gola kada je sjajno prošao po desnoj strani.

Bibras Natho (8) - Zamenio je Strahinju Pavlovića u 59. minutu. Zabeležio je dve asistencije i bio konstantna pretnja po gol Proletera.

Lazar Marković (7,5) - Odlična utakmica krunisana golom. Ušao je u igru umesto Nemanje Jovića.

Filip Holender (5,5) - Nije imao konkretan učinak, a proveo je pola sata na terenu zamenivši Nikolu Štulića.

Anketa

 

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija