• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.05.2021

18:00

STANOJEVIĆ O POJAČANJIMA! Obraćam pažnju šta radi ZVEZDA, ali i mi imamo TAKTIKU!

Partizan

STANOJEVIĆ O POJAČANJIMA! Obraćam pažnju šta radi ZVEZDA, ali i mi imamo TAKTIKU!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je danas da njegovu ekipu očekuje neizvesna utakmica protiv TSC-a, u Super ligi Srbije

- Pa igramo protiv TSC-a koji vodi Krstajić (Mladen Krstajić), stabilizovao je ekipu igraju dosta takmičarski tako da ćemo videti na koji način ćemo uspeti da probijemo njihov blok. Imaju brze igrače napred i čeka nas sigurno neizvesna utakmica - rekao je Stanojević na konferenciji za medije.

Partizan sutra na svom terenu dočekuje ekipu TSC-a, u meču 35. kola Super lige Srbije. Stanojević je dodao da su on i Krstajić dosta stvari prošli zajedno, uz ocenu da mu je drago što se nakon Svetskog prvenstva 2018. godine, vratio da trenira u Super ligi.

- On je i ranije pričao da bi voleo da bude trener, ubedjen sam da će biti dobar trener. Posebne emocije imam prema njemu - rekao je trener Partizana.

Na pitanje da li obraća pažnju na pojačanja koja dolaze u Zvezdu, Stanojević je rekao da obraća, ali i da Partizan ima svoju strategiju i zna šta mu je potrebno od pojačanja u narednom periodu.

Partizan je prvi ovosezosnki meč protiv TSC-a dobio na gostovanju 4:0, a šef stručnog štaba crno-belih kaže da je njihov rival dosta bolji u odbrani, u odnosu na taj period.

Foto: Starsportphoto

- Svaka utakmica je drugačija, tada smo iskoristili sve šanse. Dosta su bolji u odbrani, čvršći su možda se desi da nemamo nijednu šansu ili da stvorimo mali broj šansi - rekao je Stanojević.

Trener crno-belih dodao je da će se u konkurenciji za meč naći golman Vladimir Stojković, dok se Sejduba Suma još nije oporavio od povrede, ali da se očekuje da uskoro počne sa treninzima.

Partizan je drugi na tabeli Super lige Srbije sa 86 bodova, dok je TSC na šestom mestu sa 49 bodova.

Meč izmedju Partizana i TSC-a igra se sutra od 16.00.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija