• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.05.2021

14:11

KRALJ REALAN! Ne možemo da se TAKMIČIMO sa ZVEZDOM!

Partizan

KRALJ REALAN! Ne možemo da se TAKMIČIMO sa ZVEZDOM!

Podeli vest

Koordinator za sportska pitanja ekipe Partizana, Ivica Kralj rekao je realne mogućnoosti crno-belih za naredni prelazni rok

Koordinator za sportska pitanja Partizana, Ivica Kralj istakao je da Partizan neće moći da se takmiči sa Crvenom zvezdom u predstojećem prelaznom roku, najviše zbog finansija koji prave veliku razliku.

- Kad vidim kako planiraju, očigledno je da finansijski dobro stoje. To su veliki i skupi igrači, ali ruku na srce igrali su Ligu šampiona i dve godine Ligu Evrope, moguće da se uštedelo za takva pojačanja. Na nama je da se bavimo sobom, da ne gledamo u tuđe dvorište. Imamo mi nekih ideja u Partizanu, kako i šta raditi. Sigurno nismo u mogućnosti da radimo kao Crvena zvezda, da izdvojimo toliko novca za pojačanja, ali ni novac ne mora da bude garant kvaliteta i uspeha - rekao je Kralj.

Foto: Starsportphoto

 

Bivši golman Partizana je za Kurir otkrio je kakve igrače trenutno posmatra:

- Gledamo koji su igrači koji bi se uklopili u sistem koji Stanojević traži i naravno ambicije su šampionske kao i svake godine. Bez obzira na novac. Svi igrači koji su bili u Partizanu su interesantni, samo je pitanje kakve ugovore imaju u inostranstvu. To je uglavnom teško izvodljivo, ali bilo je povratnika ranije, pa će ih sigurno biti i u budućnosti. Ima igrača kojima ističu ugovori, ili su pri kraju ugovora, a već su se pokazali kao veliki partizanovci i kao neko ko voli Partizan. Ništa nije isključeno. Sve su to dobri igrači koji su dobrodošli u Partizan - naveo je Kralj.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milunka

pre 2 godine

Normalno da ne mogu,dok god ja AV na vlasti.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija