• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

14.05.2021

15:50

ČEKAJU VOŽDOVAC, A MISLE NA ZVEZDU! Partizan podigao nivo treninga zbog finala! Svaka čast Marku!

Partizan

ČEKAJU VOŽDOVAC, A MISLE NA ZVEZDU! Partizan podigao nivo treninga zbog finala! Svaka čast Marku!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je danas da će njegova ekipa u predstojećem meču protiv Voždovca nastupiti u najjačem sastavu u ovom trenutku i dodao da na stadionu u Humskoj niko ne može da bude motivisaniji od crno-belih

Stanojević je dodao da na stadionu u Humskoj niko ne može da bude motivisaniji od crno-belih. Utakmica Partizan - Voždovac igra se u subotu od 16.00 na stadionu u Humskoj.

- Utakmica nam dolazi u trenutku kad izlazimo iz jakog ritma treninga, podigli smo intenzitet da bismo se spremali za Kup... Izaćićemo sa najjačim sastavom u ovom trenutku, biće odredjenih rotacija, ali ne toliko da bi nešto remetili. Potpuno smo spremni - rekao je Stanojević na onlajn konferenciji za novinare.

- Znamo da se Voždovac bori za opstanak, znamo šta im je neophodno... Ali, igramo kod kuće i nadam se dobroj utakmici.

Fudbaleri Partizana dočekuju sutra ekipu Voždovca u utakmici pretposlednjeg, 37. kola Super lige Srbije. Crno-beli su drugi na tabeli domaćeg šampionata sa 92 boda, dok je Voždovac trenutno deseti sa 47 bodova.

Foto: Starsportphoto

 


- Pratim, naravno, borbu za opstanak. Što se nas tiče, ne treba pričati o motivaciji, nosimo dres Partizana, igramo kod kuće, ne može niko da bude motivisaniji od nas - rekao je Stanojević.

Na pitanje da li su Sejduba Suma i Lazar Marković dostigli nivo forme da protiv Voždovca budu starteri i koliko će u finišu sezone moći da pomognu, Stanojević je odgovorio da sve zavisi od njih.

- Podigli su nivo treninga. U najužoj su konkurenciji i sigurno će igrati protiv Voždovca, videćemo koliko. Od njih zavisi da li će i koliko će pomoći nama i sebi - rekao je Stanojević i dodao da će Marko Živković sigurno "zašpartati" desnom aut linijom do kraja sezone.

Upitan o pojačanjima u letnjem prelaznom roku, Stanojević je naveo da ima zanimljivih igrača "svuda", ali je istakao da ne želi sada da priča o tome i da ima ljudi u klubu koji su za to zaduženi.

Trener Partizana je naveo da nije razgovarao sa Bibrasom Nathom o sukobima koji bukte između Izraela i Palestine.

- Juče smo mu čestitali praznik, ali nisam pričao o tome... Bio sam u Izraelu, to su 'normalne' pojave tamo, međutim vidim da je to eskaliralo. Pričaću danas s njim o toj situaciji. Nije na treninzima ništa pokazivao -  rekao je Stanojević.

Foto: Starsportphoto

 



Stanojević je i čestitao nekadašnjem treneru Partizana Marku Nikoliću osvajanje trofeja u Kupu Rusije sa Lokomotivom iz Moskve.

- Čestitam Marku Nikoliću na izvanrednom uspehu, na osvojenom Kupu u Rusiji. Reprezentuje naš fudbal i našu struku već duže vreme i svaka mu čast na tome. Svi smo ponosni na njega i od srca mu čestitamo - rekao je Stanojević.

Upitan da li će posle Nikolića i on podići trofej u Kupu, Stanojević je naveo da se nada da će biti tako.

- Voleli bismo svi. Idemo ka tome, u finalu smo, pa videćemo - rekao je Stanojević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija