• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.05.2021

14:06

ZVEZDA I FMP MORAJU NA SUD! Predsednik Partizana oštro po večitom rivalu!

Partizan

ZVEZDA I FMP MORAJU NA SUD! Predsednik Partizana oštro po večitom rivalu!

Podeli vest

Prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović uverava da ne postoji drugi način za rešenje problema sukoba interesa između dva kluba.

Burna sezona ABA Lige je pri kraju, dok je naredna već pred vratima, a bure će tek biti na relaciji Partizan - Crvena zvezda, što na parketu što van njega.

Foto: Predrag Milosavljević

Ostoja Mijailović

Već dogledno vreme traju najave predsednika KK Partizan o rešenju problema sukoba interesa izmedju Crvene Zvezde i FMPa, a izgleda da je situacija eskalirala do mere da će se o samoj odluci pitati međunarodni sud u Lozani, a dotakao se i teme eventualnog sukoba interesa novog člana ABA Lige, ekipe Studentskog centra i podgoričke Budućnosti.

Partizan se jasno zalaže za to da jedna uprava ne može imati pod svojom kontrolom ili u partnerskom odnosu dva kluba u istom rangu takmičenja. Primera radi, da se Mladost iz Zemuna plasirala u ABA 1 ligu, što im od srca želimo, mi bismo okončali naš ugovor o saradnji. Isto to očekujem od Budućnosti. Od naredne sezone da im Studentski centar više ne bude partner, nego rival - rekao je za Telegraf Mijailović

Slična situacija je i u Beogradu, gde se o sukobu interesa Crvene zvezde i FMPa priča već dosta dugo.

Tu kompletna situacija mora da se do kraja istera i razrešenje tog problema ćemo tražiti pred jedinom institucijom koja je za to dovoljno kompetentna, a to je CAS u Lozani. U prošlosti je ishod utakmica bio vrlo izvestan kada su u pitanju dueli našeg gradskog rivala i kluba iz Železnika. Šta će biti u sezoni koja dolazi, videćemo. Za ugled same ABA lige u Evroligi i regularnost lige je od ključnog značaja da unutar lige ne postoji nikakav sukob interesa i na tome bi ne trebalo, nego morali svi zajedno da radimo - naveo je Mijailović


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 2 godine

OVAKVA MRŽNJA POSTOJI SAMO U PARTIZANU I TO PREMA ZVEZDI. ZATO VAM TAKO LEPO IDE U SVIM SPORTOVIMA.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija