• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.05.2021

10:37

ZDJELAR U ČUDU ZBOG ZVEZDE! Niko ih ne bi stigao, jedini na planeti nemaju poraz!

Partizan

ZDJELAR U ČUDU ZBOG ZVEZDE! Niko ih ne bi stigao, jedini na planeti nemaju poraz!

Podeli vest

Jedan od najboljih igača Partizana Saša Zdjelar kaže da na svetu niko nije kao Crvena zvezda

Crvena zvezda je  osvojila šampionsku titulu u Srbiji oborivši evropski rekord Seltika po broju bodova u jednoj sezoni (108), uz najviše ikada postignutih golova u našem prvenstvu (114).

S druge strane, Partizan je bio na 13 bodova zaostatka, dok su poraženi i u finalu Kupa Srbije posle penala.

Saša Zdjelar je zadovoljan godinom u kojoj je igrao standardno, međutim naravno da nije zadovoljan jer je sezona završena bez trofeja - uprkos velikom nizu vezanih pobeda. Šta je odlučilo ovu sezonu?

- Gubitak bodova, da se tako izrazim, u malim utakmicama. I, onda nije bilo lako vratiti se u trku. Nisam siguran da bi bilo koja ekipa na svetu mogla da isprati niz večitog rivala, jer jedini na planeti nemaju poraz!? - začudio se Zdjelar za "Sportski žurnal".

Foto: Starsportphoto

 

Vezista crno-belih osvrnuo se i na nedavno odigrano finale Kupa Srbije protiv Zvezde i meč je opisao kao "ravnopravan". Poručuje da protivnik nije bio bolji, a nije želeo da komentariše nepristojno ponašanje pojedinih igrača.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija