• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.06.2021

16:24

ILIEV OTVORENO O PRELAZNOM ROKU: Leonarda JEDNA stvar UDALJILA od Partizana! Stojković je LEGENDA srpskog fudbala!

Partizan

ILIEV OTVORENO O PRELAZNOM ROKU: Leonarda JEDNA stvar UDALJILA od Partizana! Stojković je LEGENDA srpskog fudbala!

Podeli vest

Sportski direktor Partizana, Ivica Iliev otkrio je planove Partizana za prelazni rok

Iliev je za Kurir otkrio da bivši fudbaler crno - belih, Brazilac Leonardo neće doći u Humsku ovog leta iako je bilo naznaka.

- Što se tiče Leonarda, kazaću vam iskreno! Krenuli smo u priču sa njim, ali je bilo mnogo prepreka već na startu. Prvo, nije igrao godinu dana i to je nešto što ga je odmah u startu udaljilo od nas. Koliko god je on veliki igrač i koliko god je bio sjajan u Partizanu, ne pije nam vodu, jer ne igra. Mi više nikoga ne možemo da čekamo - priznao je Iliev Kuriru, aludirajući na Francuza Kristofa Baebeka, koji se nije potvrdio u crno-belom dresu, iako je klub imao velika očekivanja od njega:

- Njegove karakteristike su sjajne, ali došao je nespreman u Partizan. Korona je mnogo toga poremetila. Bio je zatvoren sedam meseci u Francuskoj. Imao je ogromnu želju da uspe u Partizanu, ali telo ga nije slušalo. Usledile se povrede za povredama i on je samo tonuo i tonuo. Na kraju je i potonuo. U nekim trenucima bio je fantastičan, nagoveštavao ono što smo želeli, ali jednostavno nije mu se sve složilo.  

Foto: informer

 

Iliev je upitan i da li će Vladimir Stojković ostati u klubu, s obzirom da ima ugovor do 31. decembra 2021. godine.

- Imamo sedam, do osam meseci do tada. On je igrač Partizana, legenda kluba i srpskog fudbala. O njemu ne treba trošiti reči. Vidite, daću vam primer. Ivan Obradović je novi ugovor sa Partizanom potpisao na kraju sezone. I niko nije pravio pitanja oko toga. Ni on, ni mi. Znao je kakav status ima u klubu. Dovoljan je jedan pogled da se razumemo, da vidimo da je čovek kluba. Isto mislim i za Stojketa!  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Drkon

pre 2 godine

A Sumu ste čekali tri ipo godine . Kakva budalaština , Leonardo nemože da dođe džabe to je razlog . Sa jednom nogom bolji je od cele lige .

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija