• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.06.2021

10:00

MIJAILOVIĆ RASPALIO VATRU! Partizan je u KONTAKTU sa Obradovićem!

Partizan

MIJAILOVIĆ RASPALIO VATRU! Partizan je u KONTAKTU sa Obradovićem!

Podeli vest

Sezona za zaborav je gotova, a sporski sektor Partizana ubrzano radi na dovođenju trenera i igračkog kadra za narednu

Mašta navijača raspalila se kada se pojavila informacija da bi Željko Obradović mogao da se vrati na klupu Partizana. Poslednjih dana mnogo se govori o njegovom angažmanu nakon godinu dana odmora, a sada je o tome progovorio i predsednik Partizana Ostoja Mijailović. 

Foto: Starsportphoto

- Željko Obradović je jedan od najvećih partizanovaca koje znam, košarkaška ikona obojena u crno-bele boje. Eventualni povratak Željka Obradovića u Partizan bio bi dokaz da je Srbija centar evropske košarke - rekao je Ostoja Mijailović za "Kurir". 

Najveća briga za navijače Partizana predstavljaju ogromna primanja potražuje Obradović, ali prvi čovek Partizana ističe da ne zavisi sve od materijalnih stvari. 

Foto: Starsportphoto

- Košarkaški klub Partizan je za ljude kao što je on nešto više od sporta, to je veza koja nije zasnovana na bazi materijalne kompenzacije. U komunikaciji sam s njim, pričamo o svemu. Pustimo da vreme pokaže rezultate - podvukao je Mijailović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija