• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.06.2021

16:56

NEKADAŠNJI FUDBALER PARTIZANA PRED TRANSFEROM KARIJERE! Arapi će da odreše kesu!

Partizan

NEKADAŠNJI FUDBALER PARTIZANA PRED TRANSFEROM KARIJERE! Arapi će da odreše kesu!

Podeli vest

Vezista Marko Jevtović u Dohu dolazi na insistiranje crnogorskog stručnjaka, Nebojše Jovovića, šefa stručnog štaba Al Ahlija

Bivši vezista Novog Pazara i Partizana Marko Jevtović uskoro bi mogao da napravi transfer karijere. Sport klub saznaje da bi doskorašnji član turske Konje narednih dana trebalo da ozvaniči saradnju sa Al Ahlijem iz Katara.

Nekadašnji prvotimac Partizana, Novog Pazara, Hajduka iz Kule i Zemuna, u Katar, stiže kao slobodan fudbaler.

Foto: tviter konjaspor/fk novi pazar

 

Poslednjih dana, rukovodstvo Konje nije krilo želju, čak ni izdašne ponude, u nameri da Jevtoviću obezbedi novi ugovor. Trener Ilhan Palut isticao je više puta značaj veziste za uspehe Konje i ideju da i u narednim sezonama bude oslonac tima. Rukovodstvo je ponudilo platu od 600.000 evra u prvoj i 800.000 u drugoj godini. Jevtović se odlučio da sreću potraži na drugoj strani.

Turski mediji su, u međuvremenu pisali da su pojedini klubovi spremni da plate vezistu duplo više – 1,2 miliona evra na godišnjem nivou. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija