• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.06.2021

11:25

DVA STRANCA U PARTIZANU DO KRAJA NEDELJE! Velika transfer lista, raskid saradnje s Bajbekom...

Starsportphoto

Partizan

DVA STRANCA U PARTIZANU DO KRAJA NEDELJE! Velika transfer lista, raskid saradnje s Bajbekom...

Podeli vest

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura govorio je o prelaznom roku u Humskoj i najavio dolazak dva stranca za koje će crno-beli platiti obeštećenje

Miloš Vazura je otkrio da će do klub do kraja nedelje dovesti dvojicu stranaca, kao i da će biti dosta odlazaka iz kluba.

 

- Doveli smo već neke igrače, a pregovaramo sa dvojicom igrača koji su blizu potpisa. To su igrači koji nisu slobodni, bilo je najave da će već doći, ali mislim da će u naredna tri-četiri dana biti u klubu. To su stranci i imaju klubove, zato toliko traje - rekao je Vazura i nastavio: 

Velika transfer lista

- Doveli smo Danila Pantića da opet bude deo Partizana, sada će pokazati više nego na pozajmici, tu je i Saničanin kao slobodan igrač i sa njim smo pričali još od marta i od njih dosta očekujemo. Dolaze i kao što rekoh i dvojica stranaca - sigurno do kraja nedelje.

Aktivnosti posle toga zavisiće isključivo od odlazaka igrača.

- Velika je transfer lista, neki su na prodaju, nekima smo se zahvalili kao što je Denis Stojković, Luka Cucin i još neki mladi igrači. Moramo da smanjimo troškove, da neke igrače prodamo ili nađemo rešenja - pozajmice, imamo tri-četiri fudbalera koja su višak.

Foto: Starsportphoto

 

Vazura je  odao da sa igračima kojima ističu ugovor pregovaraju oko produžetka za manji novac - ili će ih u suprotnom prodati.

- Videćemo koliko će fond plata biti smanjen, krenuli smo da smanjujemo, to mora tako, ali moraćemo da platimo i obeštećenja i to su transferi u koje moramo da uložimo ako hoćemo da se borimo za titulu i Evropu. Napravićemo dobar tim i biće to jedan od boljih timova u poslednjih par godina. Iliev radi težak posao, pregovara i ako uspemo da odradimo ta dva igrača - to će biti njegovom odlukom.

Bajbek odlazi

Sa Žan-Kristofom Bajbekom, koji nije došao na početak priprema, pregovara se o raskidu.

- S Bajbekom razgovaramo, doći će, nije opravdao ono što smo očekivali. Pričam o raskidu ugovora, a Suma dolazi. On je igrač Partizana i ide u Sloveniju, ako bude zanimljivih ponuda - dogovorićemo se.

Foto: Starsportphoto

 

Generalni direktor Partizana pričao je i o sastanku sa Crvenom zvezdom, na kom su usaglasili stavove.

- Uvek ćemo biti rivali, ali da te strasti budu manje i da razgovaramo kao ljudi. Videćemo da li može to da se promeni za smanjenje lige, bitno je da pokrenemo nešto, ima devet tačaka, sve to ćemo danas izneti na Skupštini. Tražimo i razdvajanje Superlige i Prve lige Srbije, pohvalili smo povećanje TV prava... Hoćemo da se odluke u ligi pokreću ranije, a ne kao sada pred početak. To je preporuka i UEFA, a sarađivaćemo sa FSS.

Foto: Starsportphoto

 

IImate li zajedničkog kandidata za novog predsednika FSS?

- FSS je rekao da će biti izbori, nemamo zajedničkog kandidata i ne mešamo se u to. Kad budu raspisani izbori, Partizan će imati stav i znaćete svi. Želimo da Zvezda i Partizan aktivno učestvuju u radu FSS, ipak smo dve najveće omladinske škole i mislimo da nas više pitaju -  zaključio je Vazura.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija