• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.07.2021

22:11

RIKARDO IMA VELIKE PLANOVE! Imao sam nekoliko ponuda ali sam hteo OVDE!

Partizan

RIKARDO IMA VELIKE PLANOVE! Imao sam nekoliko ponuda ali sam hteo OVDE!

Podeli vest

Povratnik u redove Partizana, Rikardo Gomeš, uveren je da će biti spreman za igranje u Evropi

Rikardo je odigrao 32 minuta na utakmici protiv Krakovije, a stručni štab je njegov povratak procenio kao pravi potez.

- Odradio sam tek nekoliko dana treninga sa ekipom. Dobro se osećam. Pokušavam da podignem spremnost na viši nivo. Trenirao sam nekoliko sedmica (individualno), ali nisam previše umoran“, zadovoljno je Rikardo Gomeš delovao posle treće provere Parnog valjka ovog leta uveravajući da će biti fit za 90 minuta za dvomeč sa Dunajskom Stredom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija. Do početka zvaničnih utakmica biću spreman. Ujedno i za mečeve u prvenstvu Srbije.

U prethodnom mandatu u dresu Partizana, Rikardo je završio na trećem mestu sa Partizanom iza Crvene zvezde i Radničkog iz Niša.

- Kvalitet je veći sad nego tad. Ovo momci su igrali zajedno prošle sezone, niko nije otišao (izuzev Takume Asana). To što su mnogi igrači ostali veoma je važno da se tim napravi boljim. Svaki put kad su mi obaveze dozvolile, gledao sam utakmice Partizana. Stvarno je ovaj tim bolji u poređenju sa onim kad sam ja bio. Pratio sam i finala kupa prethodne dve godine. Nažalost, nije bilo trofeja, ali je ekipa sigurno bolja.

Foto: Starsportphoto

 

Napadač Partizana istakao je da želi da osvoji titulu.

- Želim da osvojim titulu. Prošli put sam osvojio kup, sada želim da imam bolju sezonu. Naravno, cilj je i plasman u grupnu fazu evropskog takmičenja. Borićemo se svim silama da planove ostvarimo.

Pri povratku u klub iz Humske, zatekao je nove igrače, ali i veliki broj sa kojima je bio saigrač.

- Neki su mi bili i protivnici, ha-ha-ha. Mislim na Sinišu Saničanina. Ne poznajem ga još uvek dovoljno dobro, ali znam ko je. Vodili smo niz žestokih duela dok je bio u Vojvodini, „ubio me je“, ha-ha-ha. Šalim se, bio je dobar. Reč je o fer igraču, samo je branio boje svog kluba, kao i ja. Naravno, nema nikakve ljutnje nakon duela koji se dogode na terenu.

Rikardo je odbio dve ponude iz Saudijske Arabije vredne oko 3.000.000 dolara za dve sezone.

- Imao sam nekoliko ponuda, ali sam hteo samo ovde. Bilo mi je lepo kada sam bio prvi put. Jedva sam čekao da se vratim, pošto se osećam super u Partizanu. Prilikom povratka nisam razmišljao o tome da mi Partizan bude odskočna daska za jače lige. Ima vremena... Vratio se prevashodno da pomognem klubu, u ovom trenutku najvažniji mi je Partizan i samo sam na to fokusiran - dopunio je Gomeš.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija