• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.07.2021

19:02

NAPAD NA TROFEJE JE OBAVEZA PARTIZANA! Bek CRNO-BELIH oduševljen zbog saradnje sa OBRADOVIĆEM!

Partizan

NAPAD NA TROFEJE JE OBAVEZA PARTIZANA! Bek CRNO-BELIH oduševljen zbog saradnje sa OBRADOVIĆEM!

Podeli vest

Košarkaši Partizana saznali su rivale za grupnu fazu Evrokupa

Dolazak Željka Obradovića, ali i četiri bombastična pojačanja u vidu Kevina Pantera, Zeka Ledeja, Rodionsa Kuruksa i Alekse Avramovića pokazali su najviše ambicije Partizana.

Ipak, jedan od mlađih u ekipi Uroš Trifunović ističe da crno-beli uvek idu na trofej jer je to dužnost prema klubu. 

Foto: Starsportphoto

- Partizanova dužnost je da napada trofeje u svakom takmičenju. O Željku ne treba trošiti reči. Znamo šta nam donosi. Imaće svako od nas priliku da napreduje. To je jedan veliki dobitak za sve nas. Idemo na sam vrh takmičenja - rekao je Trifunović za Sportklub. 

Partizan je smešten u grupu A kao i Andora, Lokomotiva, Huventud, Lijetkabelis, Trento, Metropolitan, Turk Telekom, Hamburg i Vroclav.

- Dobra je grupa, nema teških putovanja osim Lokomotive. Ima ekipa koje će se boriti da odu do kraja i onih kojima je verovatno cilj samo da obezbede prolaz u narednu fazu - istakao je Trifunović.

Foto: Starsportphoto

Promenjen je i sam format takmičenja, te će Partizan odigrati sigurnih 18 utakmica u Evroligi. 

- Zanimljiv je novi format, ima više utakmica u regularnom delu. Svaka utakmica u drugoj fazi biće mnogo zahtevnija, nego u onom klasičnom sistemu kada se igralo i kod kuće i na strani. Timovi će se boriti za što bolje mesto u grupi. Biće zanimljivije nego prošle godine - podvukao je Uroš Trifunović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija