• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.07.2021

17:26

OSTOJA MIJAILOVIĆ SE PRISETIO TEŠKIH MOMENATA! Partizan je DEFINITIVNO finansijski KONSOLIDOVAN!

Partizan

OSTOJA MIJAILOVIĆ SE PRISETIO TEŠKIH MOMENATA! Partizan je DEFINITIVNO finansijski KONSOLIDOVAN!

Podeli vest

Košarkaški klub Partizan je danas vansudski okončao spor sa bankom sa kojima su godinama bili u sporu

Partizan se oslobodio ogromnog pritiska koji ih je dugo pratio i koji je doveo u pitanje čak i opstanak kluba.

Danas je vansudskim poravnan spor sa Ekspo bankom koja je potraživala od Partizana 1,4 miliona evra.

Predsednik Partizana, Ostoja Mijailović je nakon poravnanja duga bio veoma zadovoljan, a iskoristio je da napravi paralelu sa večitim rivalom, Crvenom zvezdom i UPR-om koji je njegov klub izbegao.

Foto: Predrag Milosavljević

 

- Pre oko četiri godine, najveći pojedinačni problem je bila blokada od strane banke. Bilo je dosta saveta da se klub kao pravno lice uvede u stečajni postupak, bilo je i predloga da se sprovede UPPR - podseća na teške momente Mijailović. 

- Izabrali smo najteži put, ali danas sam posebno ponosan na činjenicu da je naš Partizan onaj isti klub koji je nastao davne 1945. godine. Veoma smo zadovoljni obavljenim poslom jer je vansudsko poravnanje ubrzalo čitav proces. Do osnove za ovakav epilog došli smo nakon nekoliko godina teške borbe našeg pravnog tima pred nadležnim institucijama. Dokazali smo ono za šta smo se borili i ono u šta smo čvrsto verovali. Partizan je sada i definitivno finansijski konsolidovan i to je velika vest za sve koji vole klub i podržavaju ga na putu povratka u društvo najboljih - istakao je Mijailović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Amater

pre 2 godine

NIJE POENTA DA BUDES PRVI DVE GODINE A DUGUJES 10 MILIONA EVRA...KAKO STE POCELI CRNI DANI VAM SE PISU U SMISLU FINANSIJA.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija