• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.07.2021

14:39

STANOJEVIĆ DIREKTAN! Ako imate čistu nameru vama VAR i NE TREBA!

fkpartizan.rs

Partizan

STANOJEVIĆ DIREKTAN! Ako imate čistu nameru vama VAR i NE TREBA!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izneo je svoje mišljenje o VAR tehnologiji uoči početka Superlige Srbije

Najveća promena u odnosu na dosadašnja prvenstva u Superligi Srbije je uvođenje VAR tehnologije. Već ga je komentarisao Milan Milanović, trener Novog Pazara, koji je rekao da tehnologija ne donosi regularnost, a sada se složio i Stanojević.

- Tu bih se saglasio sa kolegom Milanovićem, trenerom Novog Pazara. Ako imate čistu nameru vama VAR i ne treba. On pomaže u nekim situacijama. Ali ako nemate, može i da vam odmogne. Sve je do ljudi. Ipak su ljudi ti koji kontrolišu sve te situacije. Ali nadam se da će i ako bude nekih neodumica liga biti u nekom korektnijem stanju. Dešavaju se greške. Ono otkad sam se ja vratio, nismo imali nekih problema sa sudijskim odlukama. Nadam se da neće ni sada biti drastičnih situacija - ističe Stanojević

Foto: fkpartizan.rs

 

Crno-beli kreću iz Novog Sada (subota, 21h), a trener Partizana je istakao da je dobro što će tim imati utakmicu pre početka takmičenja u Evropi, protiv Dunajske strede (22. jul).

- Voleo bih da igramo više utakmica. Zadovoljan sam što ćemo imati meč pred Evropu. Znači nam i zbog navijača, posle toliko vremena izaći pred njih. Stvarno je velika stvar i biće drugačije. Skoro godinu i po dana nije bilo navijača. Srećni smo, nadam se da će naših navijača biti i u Novom Sadu. Na prvoj evropskoj utakmici na našem stadionu očekujem veliku podršku, posebno u ovim teškim vremenima za Partizan, gde nemamo status kao što ima naš najveći protivnik - rekao je Stanojević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vuki

pre 2 godine

2017 i 2018 godine Partizan je zahtevao da se uvede VAR. Pre dva-tri dana je stigao u Humsku. Sad odjednom ne treba, ne valja, šta će im? Ko će svetu udovoljiti...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija