• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.07.2021

23:05

/ANKETA/OCENE/ DA LI STE ZADOVOLJNI IGROM PARTIZANA!? Relizacija BRINE! Napokon se "vratili" MARKOVIĆ I JOJIĆ!

Starsportphoto©

Partizan

/ANKETA/OCENE/ DA LI STE ZADOVOLJNI IGROM PARTIZANA!? Relizacija BRINE! Napokon se "vratili" MARKOVIĆ I JOJIĆ!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana savladali su Dunajsku Stredu sa 1:0 (1:0)

Nisu mogli crno-beli da požele bolji početak evropskog puta od trijumfa protiv neugodne Dunajske Strede, ali od pobede mnogo više raduje sjajna partija srpskog vicešampiona u prvom meču drugog kola kvalifikacija. 

Foto: Starsportphoto©

Partizan je odučio Stredu od fudbala, Slovaci su leteli "kao muve bez glave" sat vremena po travi u Humskoj ulici i delovali su kao da prvi put zajedno igraju! Ipak, crno-beli na drugu utakmicu nose zalihu od "samo" jednog gola, što je po svemu viđenom - premalo! 

Anketa

Vladimir Stojković bez ocene - Uz dužno poštovanje, da je Stanojević sa tribina izabrao golmana uradio bi isti posao kao Stojković! Teže je kapitenu Partizana bilo zagrevanje za Stredu nego sam meč protiv slovačkog tima. Nije bilo materijala za ocenu, prosto,  bivši reprezentativac Srbije na prste obe ruke može da nabroji kontakte sa loptom. 

Aleksandar Miljković 6 - Utisak je da su Miljković i Urošević bili najslabije karije na meču protiv Strede! Morali su bekovi crno-belih mnogo više da utiču na igru, ali nije bilo tako. 

Siniša Saničanin 8 - Otišao je Svetozar Marković i činilo se da će teško Partizan nadomestiti njegov povratak u Olimpijakos, ali... Iz Vojvodine je stigao pravi komandant, ne samo da je zamenio Markovića, već je za dva meča pokazao da će biti kapitalno pojačanje uz Rikarda Gomeša! Nije dao fizički jačem Taivu da diše, čistio je nebo iznad Humske! Ukoliko uspe, Partizan u njemu i Vujačiću ima tandem za narednih dugo godina! 

Foto: Starsportphoto©

Igor Vujačić 7,5 - Crnogorac je postao standar, a sve ispod večerašnje partije bio bi neuspeh! I kada crno-bele nije išao vadio je kestenje iz vatre, ali danas nije bilo potrebe za tim. Posložio je Stanojević tim tako da Vujačić ima "slobodan dan". Pripretio sredinom prvog poluvremena, ali ga je lopta umesto u glavu pogodila u rame.

Slobodan Urošević 6 - Za nijansu slabiji nego Miljković, gotovo da ga nije ni bilo na terenu.

Saša Zdjelar 6,5 - Iako je Zdjelar na terenu proveo čitav meč, nije ovo utakmica na kojoj bivši šampion sveta može da pokaže šta ume! Streda je bila pregažena, nisu znali gde biju izabranici Antala Nemeta, te ni Zdjelar nije imao mnogo posla na sredini terena. m

Miloš Jojić, do 74. minuta 7,5 - Ovakav Jojić trebao je Partizanu prošle sezone! Potpuni preporod na startu sezone najviše pokazuje sve bolji prekid, sve više uloga u napadu! Kao i većina tima, bez greške! Umeo je popularni Zeka da hoda po ivici živaca navijačima, ali je večeras pokazao zašto ga je svojevremeno Jirgen Klop doveo u Borusiju Dortmund. 

Foto: Starsportphoto©

Lazar Marković, do 74. minuta 8,5 - Ako se po jutru dan poznaje, mogla bi ova sezona da nagovesti potpuni povratak Lazara Markovića na fudbalsku mapu sveta! Nakon godina "tavorenja", Markec napokon deluje ozbiljno, svaki pas imao je ogroman uticaj na igru, bravurom je načeo mrežu rivala i tako olakšao posao saigračima! Neće imati Aleksandar Stanojević šta da zameri bivšem fudbaleru Liverpula! Iako je podelio samo jedan loš pas, izuzetno je bio ljut na sebe Markec što nagoveštava veliku promenu! 

Danilo Pantić 8 - Stigao je kao veliko pojačanje iz Čelsija, a posle samo dva meča pokazao je zašto je tako! Rizikvao je Stanojević kada je "ključeve veznog reda" uzeo Nathu i dao u ruke Danila Pantića, ali nije pogrešio! Plesao je bivši as Čelsija po terenu, delio asistencije kao od šale i na kraju zaslužio visoku ocenu. 

Nemanja Jović 7 - Videla se želja Nemanje Jovića da na evropskom debiju bude čovek odluke, a od toga ga je delio samo potez viška u svakoj situaciji. Najbolju šansu imao je u 50. minutu kada je obišao golmana rivala i napravio korak više... U nekoliko situacija od jednostavnog napravio je komplikovano. Nepotrebno je Jović ulazio u sukobe sa Verom tokom celog prvog poluvremena i tako pokvario utisak sjajne partije! 

Foto: Starsportphoto©

Rikardo Gomeš 6,5 - Igra obećava, ali realizacija večeras ne! Morao je Rikardo da postigne makar jedan gol iz pregršt šansi, a afrički napadač je od Jedličke napravio najboljeg golmana Evrope. Nije lopta htela u gol, a Gomeš za to nije imao rešenje. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija