• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.07.2021

11:31

POBEDILI SMO, NEMAMO RAZLOGA DA STREPIMO! Miloš Jojić žali za šansama!

Starsportphoto

Partizan

POBEDILI SMO, NEMAMO RAZLOGA DA STREPIMO! Miloš Jojić žali za šansama!

Podeli vest

Partizan je u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija pobedio Dunajesku Stredu sa 1:0, mada je trijumf moro da bude ubedljiviji

 Miloš Jojić odigrao je dobar meč, a žali za propuštenim šansama crno-belih.

- Bili smo dosta bolji od prvog minuta, mislim da smo kvalitetnija ekipa. Ostaje žal zbog tih propuštenih prilika, ali bože moj, mislim da smo dosta kvalitetnija ekipa i imamo čemu da se nadamo u revanšu - rekao je Jojić.

Foto: Starsportphoto

 

- Moje neko viđenje pre utakmice je bilo da se mi pitamo, da ćemo mi da odlučujemo o rezultatu. Oni su dobra ekipa, imaju nekoliko dobrih pojedinaca, ali smo mi ti koji su diktirali tempo.

Partiza je usporio tempo, iako se stekao utisak da ofanziva može da postigne još nekoliko golova.

Foto: Starsportphoto

 

- Ne znamo ni mi odgovore, ali zatajila je. Pobedili smo, imamo dobar rezultat i nemamo razloga da strepimo. U revanšu očekujem sličnu utakmicu kao sada - zaključio je Jojić.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija