• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.07.2021

09:44

PARTIZANOV HEROJ SE OGLASIO! Znao sam gde će da šutira penal!

Starsportphoto

Partizan

PARTIZANOV HEROJ SE OGLASIO! Znao sam gde će da šutira penal!

Podeli vest

Partizan je prošao u treće kolo kvalifikacija u Ligi konferencija pošto je i u revanšu savladao Dunajsku Stredu sa 2:0

Heroj crno-belih bio je golman Aleksandar Popović, koji je u 78. minutu odbranio penal! 

On je zaustavio udarac hrvatskog veziste Andrije Balića sa bele tačke, a nakon toga je Rikardo Gomeš svojim pogotkom rešio meč.  Posle utakmice je istakao da je dobro znao gde će lopta ići jer se pripremao za mogući penal.

- Ne bih iskreno isticao sebe jer najbitnija je sledeća utakmica. Biće malo slavlja, ali već od sutra gledamo ka Voždovcu i ostalim utakmicama. Radili smo analizu sa trenerom Jovšićem i otprilike sam znao gde šutira penal, bilo je samo pitanje tajminga -  otkrio je Popović.

Mladi golman Partizana prošle sezone dobijao je šansu između stativa crno-belih jer je ispunjavao pravilo bonus igrača, a sada iako više nije "bonus" pokazao je da može da zameni Vladimira Stojkovića.  

Foto: Starsportphoto

 

- Ima pritiska uvek, i zbog Stojketa jer je on stvarno legenda kluba, ali i samog Partizana jer se ovde samo pobeda računa. 

Na početku su crno-beli imali problema sa nezgodnim domaćinom, ali kada je pao prvi gol sve je bilo lakše. 

Foto: Starsportphoto

 

- Nikad se ne zna i nezgodne su evropske utakmice. Mi smo imali prednost i znali smo da treba da budemo strpljivi. Imali smo malo lošijih 15 minuta, ali nakon postignutog gola negde smo ušli u naš ritam i sve je išlo u dobrom pravcu.

Naredni rival biće  tim Sočija.

- Sigurno neće biti lagan protivnik, Rusi uvek igraju čvrsto i tvrdo, mada imamo iskustva. Igrali smo sa dosta ruskih ekipa na pripremama. Imamo šanse za prolaz kao i u svakoj utakmici i sa svakim možemo da igramo -  zaključio je on. 

Foto: Starsportphoto

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija