• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.08.2021

16:47

VRAĆA SE MILJENIK GROBARA! Partizan ZAVRŠIO novog GOLMANA! Zavio je ZVEZDU u CRNO!

Partizan

VRAĆA SE MILJENIK GROBARA! Partizan ZAVRŠIO novog GOLMANA! Zavio je ZVEZDU u CRNO!

Podeli vest

Bivši golman Partizana Milan Lukač vraća se u Humsku kao zamena za Vladimira Stojkovića

Nastavlja se serija povrataka među crno-bele, a nakon Jojića, Obradovića, Markovića, Pantića i ostalih, četi Aleksandra Stanojevića će se pridružiti i golman Milan Lukač.

Tragali su crno-beli za rešenjem među stativama nakon odlaska Vladimira Stojkovića, a konkurenciju Aleksandru Popoviću i Nemanji Stevanoviću pojačaće upravo Lukač, prenosi "Mozzart sport". 

Foto: Starsportphoto

Lukač je na kraju sezone ostao bez angažmana u turskom Ahisaru sa kojim je 2018. godine osvojio nacionalni Kup i čije je boje branio na 116 utakmica, a odluku da on bude novi golman crno-beli doneo je šef skauting službe Ivica Kralj u dogovoru sa trenerom golmana Nemanjom Jovšićem. 

Biće to drugi mandat vremešnog golmana u Partizanu, on je od 2013. do 2015. godine zabeležio 46 nastupa, a vrhunac karijere bio je 146. večiti derbi kada je odbranio dva penala Crvenoj zvezdi (Milošu Ninkoviću i Nikoli Mijailoviću). 

Foto: Starsportphoto©

Pored Partizana nastupao je i za Mladost Bački Jarak, Žarkovo, Srem, Čukarički, AEK i OFK Beograd. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija