• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.08.2021

23:31

PARTIZAN ČEKA 48 SATI A ONDA - JURIŠ NA SMAILAGIĆA! Hoće li crno-beli uspeti!?

Partizan

PARTIZAN ČEKA 48 SATI A ONDA - JURIŠ NA SMAILAGIĆA! Hoće li crno-beli uspeti!?

Podeli vest

Posle dve sezone u Golden Stejt Voriorsima, Alen Smailagić moraće da potraži novi klub

U sredu je zvanično potvrđeno saopštenjem Golden Stejta da je srpski košarkaš Alen Smailagić slobodan igrač!

Perspektivnog krilnog-centra, želi Partizan, ali moraće crno-beli da sačekaju 48 sati da bi ispunili svoju želju! Ako se u naredna dva dana javi neki klub iz NBA lige koji je spreman da dovede Smailagića  po uslovima iz Golden Stejta, imaće prednost da to i učini.

Ipak, ukoliko po isteku tog roka niko ne pokaže interesovanje, moguće je da Partizan reaguje i dovede ga kao slobodnog igrača, pošto će Beograđanin imati mogućnost da sam bira novu sredinu.

Foto: printscreen

 

Mladi Srbin je tokom dve sezone za Golden Stejt odigrao 29 utakmica, u kojima je prosečno beležio tri poena, jedan i po skok i igrao osam minuta.

 

Foto: printscreen

 

Golden Stejt će i u narednoj sezoni imati jednog Srbina, jer je doveden Nemanja Bjelica...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija