• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.08.2021

16:47

NAJVEĆE POJAČANJE ZA ŽELJKA OBRADOVIĆA! Iz FENERA stikao KLJUČNI čovek!

Starsportphoto

Partizan

NAJVEĆE POJAČANJE ZA ŽELJKA OBRADOVIĆA! Iz FENERA stikao KLJUČNI čovek!

Podeli vest

Košarkaši Partizana počeli su pripreme za narednu sezonu

Crno-beli su danas zvanično pustili sezonske karte za narednu sezonu, a nakon toga je klub objavio i stručni štab koji će raditi sa Željkom Obradovićem. U timu trenera ostaje prošlogodišnji šef struke Aleksandar Matović, a uz njega će raditi Vladimir Androić, kao i španski strateg Đozep Marija Izkiredo Ibanjez, sa kojim je Obradović sarađivao u Fenerbahčeu. 

Foto: kkpartizan.rs

Pored njih, u timu će biti i kondicioni trener Predrag Bata Zimonjić, asistent kondicionog trenera Luka Nastov, tim menadžer Dule Karavesović, doktor Momčilo Jakovljević, fizioterapeuti Marko Jovanović, Stefan Dunjić i Stefan Lungulović i ekonom Nikola Tomašević.

Tim koji je formiran pokazao je najviše ambicije u klubu, a stručni štab potvrdio je da crno-beli žele da napadnu sve trofeje u ovoj godini! 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Penzioner

pre 2 godine

E moj Zeljko, plasim se da " ne lupis dupetom o ledinu" kao veceras Dejan Stankovic sa C.Zvezdom !!!!????

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija