• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.08.2021

00:16

/ANKETA/OCENE/ Stanojevićeve izmene za doktorat! Može li Soči biti prekretnica Partizana!?

Starsportphoto

Partizan

/ANKETA/OCENE/ Stanojevićeve izmene za doktorat! Može li Soči biti prekretnica Partizana!?

Podeli vest

Fudbaleri Partizana savladali su Soči posle boljeg izvođenja penala

Partizan je večeras proživeo pravu dramu sa Sočijem, dva puta bio na pragu eliminacije, a onda kroz penale izborio plej-of! Iako su crno-beli bili bolji rival, Aleksandar Stanojević je morao da menja, proba drugi tim, a upravo su mu izmene donele još, najmanje, dva meča u Evropi! 

Foto: Starsportphoto©

Može li večerašnji meč sa Sočijem da nagovesti vrhunsku sezonu Partizana?

Anketa

Ocene:

Aleksandar Popović 8 - Odbrana u 97. minutu biće jedna od preporuka u biografiji talentovanog golmana Partizana! Nije mogao kod golova Sočija ništa, ali ono što je uradio u produžetku potpisalo mu je visoku ocenu! 

Marko Živković 6,5 - Uleteo je neplanski u stratnu postavu nakon porodične tragedije Aleksandra Lutovca i odradio je ponovo lavovski posao! Istina, oba gola pala su sa njegove strane i to je značajno pokvarilo utisak, ali je sa Lazarom Markovićem u tandemu izluđivao odbranu Sočija i predstavljao opasnost po Soslana Džanaeva. 

Siniša Saničanin 5 - Mogao je sve da uprska u produžecima, ali ga je Vujačić dva puta sačuvao velike blamaže! Ispao je Saničanin dva puta u produžetku, mogao je Soči do trećeg gola nakon što je izgubio duel, a potom i pogrešno procenio let lopte, ali ga je sreća pogledala i nije postao tragčar. 

Igor Vujačić 7 - Herojskim reakcijama sačuvao je Partizan u samom finišu meča i pokazao da crno-beli nisu pogrešili što su odbili veliki novac iz Francuske za crnogorskog štopera! Prvo je ispravio veliku grešku Siniše Saničanina nakon što mu je Vorobjev ukrao loptu, a potom je sa gol-linije skinuo loptu Nikote Burmistrova! 

Foto: Starsportphoto©

Slobodan Urošević 6 - Imao je manje posla u odbrani i mnogo više u napadu, ali se nije najbolje snašao. Bežala mu je lopta tokom svih 120 minuta i nikako nije uspevao da pronađe pravi ritam. U prvom poluvremenu je zapretio glavom nakon kornera, ali je šutirao malo pored gola. 

Saša Zdjelar 7,5 - Igrač kog bi svaki trener želeo da ima u timu! Bez greške! Još jedna doktorska partija Saše Zdjelara u stilu vrhunskih veznjaka iz najboljih liga sveta! Nosio se muški sa svim veznjacima Sočija, Noboa se nije sastavio sa loptom, a kada je trebao umeo je i da povuče loptu na protivničku polovinu! 

Miloš Jojić 7 - Bio je Partizan dobar kada je Jojić imao loptu u svojim nogama. Ponovo je pokazao zašto je Klop želeo da ga vidi u Borusiji, a gol je samo ulepšao današnju partiju. 

Filip Holender 6,5 - Nije trebao da zaigra od prvog minuta, ali je povreda Danila Pantića naterala Aleksandra Stanojevića da reprezentativac Mađarske dobije šansu u startnoj postavi. Krenuo je velikim promašajem sa pet metara, tada se i pokrenuo,a u nastavku meča se nije video. 

Bibras Natho 5,5 - Veliki je igrač Bibras Natho, ali u Partizanu od njega očekuju da protiv ovakvih rivala donese prevagu, večeras ga nije bilo. Falila je promena strane i tempa kako bi se slomio bedem Sočija, kao da nije bilo motiva za Natha. 

Foto: Starsportphoto©

Lazar Marković 8 - Kada bi Marković zadržao ovakav nivo, Partizan ne bi imao za šta da brine! Kao u najboljim danima plesao je Markec i mamio osmehe na lice svih gledalaca! Povukao je ogroman broj kontri, razbio kompletnu desnu stranu Sočija, asistirao kod prvog gola, mogao da namesti još nekoliko. Sve u svemu, najbolji akter crno-belih večeras! 

Rikardo Gomeš 5,5 - Nije ga bilo večeras, prosto se nije pojavio na utakmici! Da li je to krivica štopera Sočija ili samo slab dan napadača Partizana, ali je kasnio u svakom kontaktu sa loptom, izgubio je svaki duel, bleda partija. 

Izmene: 

Nemanja Stevanović 10 - Ušao je sa jednim zadatkom, a to je da kroz penale odvede Partizan dalje i uspeo je! Dakle, čista desetka za učinkovitost!

Aleksandar Šćekić 8 - Gol za ostanak u Evropi, sigurno najvažniji trenutak u karijeri stamenog veziste Partizana! Ostao je na klupi jer su crno-beli želeli ofanzivniji profil na sredini terena, a onda je svojim trzajem glave doneo 2:2! 

Foto: Starsportphoto

Nikola Terzić 7 - Kakav momenat za prvu asistenciju u Evropi! Izveo je perfektan korner i pogodio Ščekića u trepavicu! 

Sejduba Suma 5 - Mnogo je hteo, ali je više brljao nego što je pomogao svom timu! 

Aleksandar Miljković - Bez konkretnog učinka!

Ivan Obradović - Bez konkretnog učinka!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Tošković je dao najviše što je mogao za svoju otadžbinu! Vučević i Mojsilović posetili povređenog pripadnika 72. brigade
Društvo

Tošković je dao najviše što je mogao za svoju otadžbinu! Vučević i Mojsilović posetili povređenog pripadnika 72. brigade

Ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije, general Milan Mojsilović posetili su danas povređenog pripadnika 72. brigade za specijalne operacije, starijeg vodnika Branka Vojvodića, koji je primljen na Vojnomedicinsku akademiju, nakon zadobijanja teških povreda tokom vežbe desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav u okviru vojnog kompleksa "Orešac".

16.04.2024

18:28

TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!
Live TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!

Predsednica Skupštine Ana Brnabić bila je gošća "Kolegijuma" Informer TV. Ona je pričala za našu televiziju o izborima, opoziciji, ali i o aktuelnim spoljnopolitičkim pitanjima kao što su glasanje o prijemu tzv. Kosova u Savet Evrope, kao i o pokušaju uvođenja sramne rezolucije o Srebrenici koja ima za cilj da etiketira srpski narod kao genocidan.

16.04.2024

14:42

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija