• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.08.2021

08:45

Crno-beli otputovali u Portugal! Partizan BEZ TRI VAŽNA igrača, u avionu i jedno NOVO LICE

FK Partizan

Partizan

Crno-beli otputovali u Portugal! Partizan BEZ TRI VAŽNA igrača, u avionu i jedno NOVO LICE

Podeli vest

Fudbaleri Partizana u četvrtak od 22.30 po srednjeevropskom vremenu protiv Santa Klare u Portugalu igraju prvi meč plej-ofa za ulazak u Ligu konferencija

Dan ranije, u sredu, u prepodnevnim časovima, crno-beli su krenuli put Portugala, a u avionu se nisu našla trojica standardnih prvotimaca.

Aleksandar Stanojević za meč na Zapadu Evrope nije mogao da računa na Sašu Zdjelara i Danila Pantića koji su zadobili povrede u utakmnici sa Sočijem, dok na dalek put nije krenuo ni nedovoljno oporavljeni Nemanja Jović, koji je počeo sa lakšim treninzima.

Foto: Starsportphoto

Saša Zdjelar i Danilo Pantić

Sa druge strane, u timu su ponovo Aleksandar Miljković i Ivan Obradović koji se vraćaju polako posle povreda mišića, kao i Aleksandar Lutovac kome je na dan meča sa Sočijem preminuo otac.

Takođe, u konkurenciji za tim će po prvi put od povratka u Humsku biti i iskusni golman Milan Lukač.

Foto: starsport

Milan Lukač

Još jedna dobra stvari za "parni valjak" je što je put Azorskih ostrva krenuo i Aleksandar Šćekić koji je bio pod manjim upitnikom, jer ga već duže vreme muči primicač.

U nastavku pogledajte kompletan spisak crno-belih za meč sa Santa Klarom.

GOLMANI: Aleksandar Popović, Nemanja Stevanović, Milan Lukač.

ODBRANA: Marko Živković, Aleksandar Miljković, Igor Vujačić, Siniša Saničanin, Bojan Ostojić, Slobodan Urošević, Ivan Obradović.

VEZNI RED: Miloš Jojić, Milan Smiljanić, Aleksandar Šćekić, Lazar Pavlović, Nikola Terzić, Lazar Marković, Filip Holender, Aleksandar Lutovac, Sejduba Suma, Bibras Natho.

NAPAD: Rikardo Gomeš, Marko Milovanović i Samed Baždar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija