• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.08.2021

12:43

ILIEV NEZADOVOLJAN, ALI OPTIMISTIČAN! Ako smo mogli da nadigramo Soči, možemo i NJIH!

Starsportphoto

Partizan

ILIEV NEZADOVOLJAN, ALI OPTIMISTIČAN! Ako smo mogli da nadigramo Soči, možemo i NJIH!

Podeli vest

Posle poraza Partizana od Santa Klare rezultatom 2:1, sportski direktor crno-belih Ivica Iliev optimista je pred revanš

Među navijačima crno-belih vlada nezadovoljstvo igrom, posebno odbranom! Ipak, imaju fudbaleri Partizana šanse da u revanšu urede ono što su propustili u Ponta Delgadi.

- Energetski smo odigrali jednu od najslabijih utakmica, kao da nismo znali šta da očekujemo od protivnika. Da su nam energija i samopouzdanje bili kao u prethodnim utakmicama, to bi bilo totalno drugačije. Igrači su ušli u utakmicu sa većim respektom nego što je trebalo. I pored toga, delovalo mi je da ćemo preokrenuti rezultat. Veliki sam optimista, posebno uz naše navijače, na našem stadionu, sa novom energijom. Sada kad već znamo ko su Portugalci. Verujem da je prolaz tu i da ćemo dočekati evropsku jesen -smatra Ivica Iliev!

Foto: Starsportphoto

 

On ne želi da traži izgovor u činjenici da na Azorska ostrva nisu putovala tri startera: Saša Zdjelar, Nemanja Jović i Danilo Pantić.

- Sigurno nas je poremetilo nekoliko izostanaka, ali to ne bi trebalo da bude alibi. Pantić nije igrao ni protiv Sočija, nedostajali su nam i Zdjelar i Jović. Zdjelar je srce naše ekipe i to je veliki udarac za nas. Verujem da će biti spreman za utakmica sezone. Ubeđen sam da bi, sa onakvom atmosferom kao protiv Sočija, pale i mnogo jače ekipe od Santa Klare. Verujem u ove momke! Pokazali su se mnogo puta kad je bilo najteže, čak i u četvrtka sam u pojedinim delovima utakmice osećao da mogu da preokrenu, čak i kad je domaćin dao gol. Vratili smo se, smanjili, imamo aktivan rezultat. Bili smo blizu izjednačenja, a verujem da je moglo da dođe i do preokreta.

Foto: FK Partizan

 

Tim Aleksandra Stanojevića je poklekao, ali je i dalje u igri. Samo, moraće daleko veštiji da bude narednog četvrtka.

Foto: FK Partizan

 

- Verujem da ćemo uz veću energiju, na našem stadionu, dvomeč završiti u našu korist. Sa druge strane, pričamo o predstavniku jedne od najjačih liga Evrope, odmah posle 'liga petice', o fudbalskoj naciji, sa mnogo Brazilaca i kvalitetnih igrača. Ako smo mogli Soči da nadigramo, verujem da ćemo uspeti i protiv Portugalaca - zaključuje Iliev.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija