• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.08.2021

09:39

Panter odbrusio Mesini na izjavu o LUDOJ PONUDI Partizana

Starsportphoto

Partizan

Panter odbrusio Mesini na izjavu o LUDOJ PONUDI Partizana

Podeli vest

Jedan od najiznenađujućih košarkaških transfera u Evropi ovog leta bio je svakako prelazak Kevina Pantera u Partizan

Prvenstveno zbog toga što je prošle sezone igrao na Fajnal-foru Evrolige i mogao je bukvalno da bira gde će nastaviti karijeru, a opredelio se za Evrokup.

Druga stvar je ta što je pretprošle sezone nosio dres Crvene zvezde, a sada je obukao dres večitog rivala.

To je sve iznenadiloi trenera Olimpije iz Milana Etorea Mesinu koji je izjavio da njegov klub nije mogao da parira ludoj ponudi crno-belih.

Foto: Starsportphoto

Kevin Panter i Željko Obradović na prvom treningu Partizana pred novu sezonu

Sada je Panter odlučio da odgovori Mesini na tu izjavu.

Za mene to nije nikakav pritisak. Kontrolišem svoj život, radim ono što želim. Partizan je klub sa bogatom istorijom, veliki klub. Uradio sam dosta stvari kojih se igrači plaše, dosta stvari koje ostali ne bi uradili zbog komentara drugih ljudi. To je to. Srećan sam ovde, želeo sam da dođem ovde. To sam ja - istakao je Panter.

Panter 2016. godine nije izabran na NBA draftu i od tada igra u Evropi. Pre dolaska u Partizan je nastupao za Lavrio, Antverpen, Rosu Radom, AEK, Virtus, Olimpijakos, Crvenu zvezdu i Armani.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija