• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.09.2021

15:39

BAT presudio! Partizan mora da plati Trinkijeriju MILIONE

Partizan

BAT presudio! Partizan mora da plati Trinkijeriju MILIONE

Podeli vest

Košarkaški arbitražni sud (BAT) presudio je da KK Partizan isplati Andrei Trinkijeriju 70.875 evra na osnovu plata, plus bonus za plasman u četvrtfinale Evrokupa

Preneseno u dinare, po aktuelnom kursu crno-beli moraju da plate Trinkijeriju nešto više od 8,3 miliona dinara.

Bivši trener crno-belih je tužio klub, potražujuci 711.600 evra, uvećano za kamate i troškove skoro na 740.000 evra.

- Iznos od 70.875 evra ćemo po presudi i instrukcijama BAT platiti - rekao je predsednik Partizana Ostoja Mijailović za "Mozzart sport".

Foto: Starsportphoto

Ostoja Mijailović tokom predstavljanja novog trenera Partizana, Željka Obradovića

Ipak, u Humskoj su i te kako zadovoljni presudom.

- Od samog početka bilo je jasno da su i pravo i pravda na našoj strani. Ovo što imamo da platimo je onaj deo Kovid sezone, mi to u postupku nismo ni sporili, ali eto nismo postigli dogovor vansudski, nego tek na sudu - dodao je Mijailović.

Foto: Starsportphoto

Andrea Trinkijeri iz vremena dok je vodio Partizan

Podsetimo, Trinkijeri je na klupi "parnog valjka" sedeo od novembra 2018. do jula 2020. godine. Za to vreme je osvojio dva Kupa Radivoja Koraća i jedan ABA Superkup.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Đole

pre 2 godine

Uze gluvać kintu... Grobari, niste imali pare da pošteno da živite, tako ćete proći i sa propalim Obradovićem... Pa njega ni i Čačku niko nemože očima da vidi zato što je smrad od čoveka... Da je valjao ostao bi tamo gde je maznuo silne pare..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija