• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.09.2021

09:37

U PARTIZANU TRLJAJU RUKE! Jedan gol crno-bele deli od 500.000 evra!

Partizan

U PARTIZANU TRLJAJU RUKE! Jedan gol crno-bele deli od 500.000 evra!

Podeli vest

Partizanu će uskoro na račun da legne 500.000 evra zahvaljujuću Umaru Sadiku

Kada Sadik postigne sledeći gol za Almeriju, Partizanu će stići bonus od 500.000 evra iz Španije.

Crno-beli su nadomak bonusa iz ugovora po kojem kada bude 25 puta strelac u prvenstvu,  Almerija je u obavezi da plati Partizanu pola miliona evra.

Nigerijac je u subotu uveče postigao gol u pobedi Almerije nad Malagom (2:0) i došao je do kvote od 24 pogotka u Segundi, pa je pitanje vremena kada će obradovati bivši klub.

Foto: printscreen

Umar Sadik

To nije sve. Sadik je blizu da ispuni i drugi bonus iz ugovora Partizana i Almerije, po kojem će srpskom klubu pripasti još 500.000 evra kada Nigerijac odigra 50. meč u crveno-belom dresu. Njemu je nastup protiv Malage bio 42. u Segundi, a 47. ukupno računajući i Kup Španije.

Takođe, Partizan će dobiti bonus od 3.000.000 evra ako se Almerija plasira u Primeru dok je Umar Sadik u njenom sastavu. Posle četiri kola nove sezone crveno-beli su na drugoj poziciji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija