• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.09.2021

07:02

VUJOŠEVIĆ EMOTIVAN POSLE OPROŠTAJA VELIČKOVIĆA!  On je DOTAKAO VRH! Ime će mu biti upisano zlatnim slovima na ploči zaslužnih!

Starsportphoto

Partizan

VUJOŠEVIĆ EMOTIVAN POSLE OPROŠTAJA VELIČKOVIĆA! On je DOTAKAO VRH! Ime će mu biti upisano zlatnim slovima na ploči zaslužnih!

Podeli vest

Košarkaši Partizana savladali su Anadolu Efes na oproštaju Novice Veličkovića - 92:85

Crno-beli su u krcatoj "Štark areni" srušili prvaka Evrope Anadolu Efes na oproštaju legendarnog kapitena!

Sve je prštalo od emocija, a mnoga velika imena Partizana, došla su na meč da pozdrave Novicu Veličkovića i daju mu podršku!

Foto: Starsportphoto

 

Trener koji ga je uveo u prvi tim Partizana i sa kojim je stasao u sjajnog košarkaša, DUško Vujošević, govorio je o njemu sa pregršt epiteta,,,

- Fizičke nedostatke je nadoknadio odličnim smislom za igru. Zaraznim pobedničkim karakterom koji je prenosi na celu ekipu napravio je veličanstvenu karijeru. Značajnu za Partizan - rekao je Vujošević i dodao:

Foto: Starsportphoto

 

- Kada dođe ovakav dan, da se oprašta od košarke iz bioloških razloga, veličanstveno je, jer je dotakao vrh. Sa druge strane, svima nama koji ga volimo i znamo koliko je uložio je i tužno. Ako se jednog dana bude stavljala ploča sa imenima ljudi zaslužnim za uspehe Partizana, njegovo ime će na njoj biti upisano zlatnim slovima.

Foto: Starsportphoto

 

I Uroš Tripković je imao samo reči hvale za Veličkovića:

- Prelep je osećaj, Novica je zaslužio sve ovo. Igrali smo zajedno pet ili šest godina. Super smo drugari i drago mi je što je imao ovakav ispraćaj. Pamtiću ga uvek po energiji koju je pokazivao na terenu - rekao je posle utakmice Uroš Tripković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija