• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.09.2021

20:01

POSLE BURE U CRNO-BELOM TABORU, STANOJEVIĆ NIKAD KRAĆI! Rekao je samo OVO!

Starsportphoto

Partizan

POSLE BURE U CRNO-BELOM TABORU, STANOJEVIĆ NIKAD KRAĆI! Rekao je samo OVO!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana savladali su ekipu Mladosti u Lučanima rezultatom 2:0 (2:0) u meču 10. kola Linglong Superlige Srbije

Ovo je bio  prvi trijumf "parnog valjka" u Lučanima posle tri i po godine, tačnije, od 2018.

Posle optužbi Sejdube Sume da trener Stanojević laže, ali i burne konferencije u kojoj je šef stuke Partizana opleo po Crvenoj zvezdi, Stanojević nije bio raspoložen za priču pred kamerama!

Foto: Starsportphoto

 

On je kratko prokomentarisao susret.

- Izuzetna važna pobeda. Dobro smo ušli, igrali odlično do 70. minuta. Posle smo pali dosta, Mladost je igrala dobro, međutim odoleli smo i slavili - kaže Stanojević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
marko

pre 2 godine

Rece da vise nece da radi u Srbiji pa ga evo opet tu. Tako je pretio da nece izaci na finale kupa ako bude vise od 50ak ljudi pa je i to pogazio. Pretnjama pokusava da uceni i ostvari ciljeve. Inace da li ga je neki novinar pitao nesto u vezi onoga sto je Suma iznosio?

Perica

pre 2 godine

PU SMRADU PREPOTENTNI !!! Umislio da je VELICINA ????

john

pre 2 godine

Jel istina kao sto se prica da je juce vredjao i Predsednika?

goran

pre 2 godine

Ovom kretenu treba zabraniti da prica. Kakva diabola. Onakvo ponasanje na konferenciji za stampu samo oslikava koliko je mal i nebitan. Odvratan karakter koji je zadojen mrznjom. Takve treba isterati iz fudbala a ne iz srpskog samo. Eveentualni neuspeh pokusava da svali na druge a zapravo nije los trener. Uprava Partizana treba da mu da sta i kako da prica dokle vise kretenluk, pa makar to bilo i samo na partizanovom kanalu. Sramota za nekog ko je trener u velikom klubu. Uzas.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija