• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.09.2021

09:59

POSLE POTRESA U HUMSKU STIŽE SPARTAK! Neki su ljuti, ali u Partizanu je samo Rikardo nezamenljiv

Starsportphoto

Partizan

POSLE POTRESA U HUMSKU STIŽE SPARTAK! Neki su ljuti, ali u Partizanu je samo Rikardo nezamenljiv

Podeli vest

Uzdrmani Partizan, posle bure oko Sume i odlaska fudbalera iz Humske, na svom stadionu će dočekati Spartak u 11. kolu Superlige Srbije (20.15)

Posle remija u derbiju (prošle nedelje) i pobede na gostovanju Mladosti u četvrtak, crno-beli će u nedelju od 20.15 u Humskoj dočekati Spartak, sa ambicijom da nastave da učvršćuju svoju prvu poziciju na tabeli.

Trener crno-belih Aleksandar Stanojević poručio je da nikada od njega nećemo čuti da bivšeg igrača ili nekog ko je nosio crno-bele boje komentariše  negativnom kontekstu, a onda se fokusirao na Subotičane .

Foto: Starsportphoto

 

 

- Igramo značajnu utakmicu, tri dana posle dobrog gostovanja. Igramo sa Spartakom, dinamičnom ekipom koja napada sa dosta igrača. Promenićemo određene igrače, znate da dosta menjamo, ulazimo maksimalno spremni. Neki igrači će i odmoriti na ovom meču. Oni su nezgodni za nas, prošle sezone je tamo Stevanović u poslednjem minutu odbranio penal, kod kuće smo dali gol iz penala na kraju. Da ne govorim o imenima njihovih igrača, jer se to onda uvek obistini. Imaju i povratnike u srpski fudbal, imaju igrače koji mogu da ugroze naš gol. Njihov trener radi ozbiljan posao - rekao je Stanojević.

Prema njegovim rečima, crno-beli su spremni da igraju u napornom ritmu.

- Svi smo vežbali i radili da imamo toliko utakmica u kratkom periodu. Nadali smo se da ćemo igrati Evropu, tako da smo se tako i spremali. Kod mene nema standardne ekipe, jedino je Rikardo onako nezamenljiv. Sve ostale stalno menjamo, svako se oseća kao važan član. Naravno da ima umornih i povređenih igrača, svi ostali su potpuno spremni.

Foto: Starsportphoto©

 

- Odmaramo, rotiramo i meni je stvarno svejedno da li ću da stavim Miljkovića ili Živkovića. Oni su toga svesni i naravno da ima igrača koji su izuzetno ljuti bili posle derbija što nisu počeli derbi ili neku prvenstvenu utakmicu i znam da su ljuti i na mene i na sve kad ne igraju, ali kada izađe na teren i kada vidi grb Partizana znaju da je to čista priča i zato se ne oseća razlika da li je igrao ovaj ili onaj igrač. Imamo 19 pobeda u nizu i svaki put je igrao drugi tim, kao i u Evropi.

U narednom periodu Stanojević i saradnici tražiće način da odmore i Rikarda, koji je izneo veliki teret u dosadašnjem delu sezone i već postigao 14 golova na 16 utakmica.

- Uvek su počinjali drugačiji osim Rikarda, za koga ćemo možda naći rešenje da i njega odmorimo, jer puca, igra pod injekcijama, daje se i više nego što je normalno - dodao je Stanojević.

SUPERLIGA SRBIJE


11. kolo

Subota

TSC – Vojvodina 1:0 (0:0)
Rajković 49

Kolubara - Radnički Niš 2:3 (1:1)
Andrić 41, Filipović 60 - Mitrović 29 i 50, Vujadinović 77

Nedelja

15.55 Novi Pazar - Crvena zvezda

18.00 Metalac - Radnički Kragujevac 

20.15 Partizan - Spartak

Ponedeljak

16.00 Voždovac - Mladost 

18.00 Proleter - Napredak 

20.00 Čukarički - Radnik 

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija